home Nieuws Swissôtel Amsterdam wint World Travel Award

Swissôtel Amsterdam wint World Travel Award

Bekroond tot Leading Boutique Hotel van Nederland

Swissôtel Amsterdam is tijdens de uitreiking van de jaarlijkse World Travel Awards bekroond tot het Leading Boutique Hotel van Nederland. Het luxe viersterrenhotel met uitzicht op de Dam won de award voor de derde keer, daarvoor won het hotel vier jaar op rij de award voor Leading Business Hotel. De winnaars van de World Travel Awards worden gekozen op basis van stemmen van zowel gasten als professionals uit de reis- en toerisme-industrie.

Harold Kluit, General Manager Swissôtel Amsterdam, is vereerd met het winnen van de award: “Het is een groot compliment voor het hotel en alle medewerkers, zeker binnen de competitieve Amsterdamse hotelmarkt.” Swissôtel is sinds juli 2016 onderdeel van de internationale hotelgroep AccorHotels. Sinds juli dit jaar maakt Swissôtel deel uit van het wereldwijde loyalty programma Le Club AccorHotels. Ook de merken Fairmont en Raffles – eveneens per juli 2016 onderdeel van de hotelgroep – zijn toegevoegd aan het loyalty programma. “De 50 miljoen leden wereldwijd profiteren hierdoor van een nog groter en persoonlijker aanbod van hotels”, voegt Harold Kluit toe.

Over Swissôtel
Swissôtel, een van ’s werelds bekendste Zwitserse merken, biedt gasten een fris en energiek welkom, geïnspireerd door de vitaliteit van de Zwitserse Alpen. Met meer dan dertig vestigingen verrast Swissôtel gasten met slimme designs, vakmanschap en een focus op duurzaamheid. Vandaag de dag, 28 jaar na oprichting, heeft Swissôtel vestigingen in onder andere Amsterdam, Istanbul, Moskou en Singapore. Swissôtel is onderdeel van het wereldwijd toonaangevende AccorHotels.

Over AccorHotels
Het wereldwijd toonaangevende AccorHotels biedt onvergetelijke ervaringen in ruim 4.300 hotels, resorts en woningen en ruim 10.000 privé-huizen in 100 verschillende landen. Met een ongeëvenaard portfolio van internationaal gerenommeerde hotelmerken – van luxe tot midscale en economy – is AccorHotels al ruim vijftig jaar expert op dit gebied.

AccorHotels heeft haar diensten de afgelopen jaren succesvol uitgebreid en is internationaal leidend binnen de verhuur van – meer dan 10.000 – luxe privéwoningen. De AccorHotels Group is daarnaast expert op het gebied van evenementmanagement, conciërgeservices, dineren, digitale oplossingen en co-working. Met een team van meer dan 250.000 toegewijde professionals over de hele wereld heeft AccorHotels een duidelijke missie: ervoor zorgen dat iedere gast zich welkom voelt. Gasten van de hotels hebben toegang tot een van de meest lonende loyalty programma’s ter wereld: Le Club AccorHotels.

AccorHotels is actief in haar lokale gemeenschappen en spant zich in voor duurzame ontwikkelingen en solidariteit via PLANET 21 Acting Here, een uitgebreid programma dat werknemers, gasten en partners bij elkaar brengt om duurzame groei te stimuleren. Sinds 2008 zijn de activiteiten en waarden van AccorHotels uitgebreid met het Solidarity Endowment Fund waarmee sociale en financiële uitsluiting wordt tegengegaan. Accor SA is beursgenoteerd met aandelen die worden verhandeld op de Euronext Paris aandelenbeurs (ISIN-code: FR0000120404) en de OTC-markt (code: ACRFY) in de Verenigde Staten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *