home Nieuws The Commons Rotterdam serveert zomerse shared dining gerechten met internationale vibe

The Commons Rotterdam serveert zomerse shared dining gerechten met internationale vibe

Connecting hotspot voor global travellers, foodies en locals

Restaurant The Commons brengt een diverse mix van mensen, eten en drinken bij elkaar. Het wereldse menu met shared dining gerechten werd ontwikkeld door F&B director Craig Cunningham, die jarenlang nauw samenwerkte met Jamie Oliver. The Commons is de ontmoetingsplek waar reizigers, foodies en locals terecht kunnen op elk moment van de dag. Hier wordt je wakker bij een lekker ontbijtje, spreek je af voor een lunchmeeting, drink je cocktails met vrienden en dineer je met geliefden en familie. Het nieuwe zomermenu met smakelijke gerechten en verfrissende cocktails nodigt uit tot lange zwoele zomerdagen.

Op de menukaart staan ‘commonly-loved small plates and drinks from our global travels’, denk aan een Marokkaanse Couscous tabbouleh, een Scandinavisch vispotje en een Funky calamari. Het menu biedt vlees, vis en vegetarische gerechten met een internationale twist. Van snack cravings, burgers en pizza, tot verse sappen en superfood salades. En dit alles voor hele toegankelijke prijzen. Op de cocktailkaart worden lokale en internationale dranken gecombineerd met tropische invloeden. Tussen 16:00 en 19:00 uur is het happy cocktail hour en zijn zonnige cocktails te bestellen voor slechts 5 euro. De cocktail ‘Wow Wow Wee Wow’ op basis van vodka, perziklikeur, cranberry en een klein beetje Commons magie zorgt voor een ultiem zomergevoel.

Interactie

Samen eten is bij uitstek het moment om in gesprek te gaan over de dingen die je bezighouden. Deze interactie wordt ook gestimuleerd in het interieur met bijzondere eyecatchers. Gasten kunnen kiezen uit verschillende zitjes die uitnodigen tot onderling contact. Van eten aan de bar, tot hoge tafels en knusse diner booths. Op de vide is een sfeervolle ruimte gecreëerd die zich uitstekend leent tot borrelen of dineren met een grote groep.

Over The Commons restaurant

The Commons heeft inmiddels vijf vestigingen in Nederland; in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam City, Amsterdam-West en Maastricht. Ze zijn gevestigd naast The Student Hotel.

Overige informatie over The Commons Rotterdam

Openingstijden : 07:00 – 22:30 (Ma – Woe), 07:00 – 00:00 (Do – Vrij), 08:00 – 00:00 (Zat),

08:00 – 23:00 (Zon)

Adres : Willem Ruyslaan 225, 3063ER Rotterdam

Telefoon : +31 10 760 7600

Website : www.thecommonsrestaurant.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *