home Uitgelicht Tiramisu ai frutti di bosco

Tiramisu ai frutti di bosco

Venetiaanse bosvruchten tiramisu per stuk opgemaakt en afgewerkt. Tiramisu is geboren in Treviso (een stad naast Candelù en tevens de provincie). De naam betekent letterlijk trek mij omhoog, wat zoveel inhoudt als beur mij op of maak mij blij. Tiramisu wordt dan ook vaak aan herstellende zieken gegeven, om ze aan te laten sterken en er weer bovenop te brengen. Ze hebben geprobeerd om een de classificatie DOC te krijgen voor tiramisu. DOC is een classificatie systeem, wat vaak bij wijn voorkomt. Met deze classificatie kan de tiramisu alleen nog uit een bepaald gebied komen en heeft het kwaliteitseisen. Dit is alleen niet van de grond gekomen. Hoe dan ook wordt de tiramisu van Moralberti gemaakt waar de tiramisu van origine vandaan komt en volgens authentiek recept met de ingrediënten van biscuit, cacao, mascarpone, koffie en ei.

Gewicht 120 gram per dessert.

Verpakking per 10 stuks.

Per dessert slechts 69 cent 

Wanneer u geïnteresseerd bent in de producten van Patisserie Unique vraag dan gratis monsters aan.

https://www.patisserieunique.nl/nl/p/gebak/420806/artnr-090628/tiramisu-ai-frutti-di-bosco

Het brengt u alles en kost u niets!

Info@patisserieunique.nl of telefonisch 035 588 23 95

 

Wanneer u ook alle voordelige prijzen wilt verkennen neem dan even de moeite om te registreren bij https://www.patisserieunique.nl/?register

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *