home Nieuw product volop nieuwe modules voor de ondernemer!

volop nieuwe modules voor de ondernemer!

Er is altijd weer die papieren rompslomp van het bij houden van uw HACCP. Welke bereidingen en temperaturen hebben we gecontroleerd? Wat moet er schoongemaakt worden buiten de dagelijkse schoonmaak uit ons schoonmaakschema? Allemaal vragen die niet gesteld hoeven te worden als je werkt met Hygiënecode Online. Dit omdat ons systeem verteld in een duidelijk overzicht wat er die dag moet gebeuren, en als u dit volgt en registreert is alles Oké. Simpel van opzet, zodat iedereen het snap wat er bedoeld word en simpel is in te vullen. Ons systeem controleert wat je invult en klopt dit niet wordt er gewaarschuwd.

Doordat we constant bezig zijn met meer oplossingen zoeken voor u als ondernemer, zodat ook u kunt digitaliseren in uw bedrijf.

Is er nu de Receptenmap plus: Dit is een digitale receptenmap met alle info. Ingrediënten, bereidingswijze, allergenen, bathnummer, en alle CCP’s die belangrijk zijn voor uw voedselveiligheid.

Allemaal in de nieuwe module van Hygiënecode Online.

Ook nieuw is dat onze HACCP opleiding in de talen Pools, Engels en Nederland te verkrijgen zijn, een opleiding geheel digitaal met een erkend certificaat.

En we hebben nu ook de complete module voor Hotels (kamercheck) om op een simpele manier uw kamer/hygiëne checks uit te voeren, een checklijst met een duidelijk overzicht voor de eindverantwoordelijke in zijn email box. Interesse in onze digitale oplossingen die ontwikkeld worden door ondernemers uit de praktijk en niet als IT bedrijf achter het bureau!

Bel of mail ons voor alle informatie en kijk op www.hygienecodeonline.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *