home Personeel verandering Nieuwe F&B Manager Hilton Rotterdam

Nieuwe F&B Manager Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam verwelkomt Jeroen Schagen (1985) als de nieuwe Food & Beverage (F&B) Manager. Jeroen is verantwoordelijk voor het algehele food & beverage concept voor Hilton Rotterdam, inclusief restaurant Roots Rotterdam en de Meetings & Events. Met deze benoeming verruilt Schagen, Boca’s Rotterdam voor Hilton Rotterdam, het hotel gelegen aan het Hofplein, midden in het centrum van Rotterdam. Karin van den Berg, General Manager van Hilton Rotterdam zegt hierover: “We zijn verheugd om Jeroen te mogen verwelkomen in ons team. Hij brengt expertise, ervaring en verfrissende energie met zich mee.”

Nieuwe uitdaging
In eerdere zaken, als Branding Beachclub te Noordwijk en The Suicide Club in Rotterdam, heeft Jeroen de afgelopen jaren in binnen-en buitenland ervaring opgebouwd als Bar Manager, bedrijfsleider en Chalet Manager. Jeroen heeft zichzelf en het F&B team van Hilton Rotterdam ambitieuze doelen gesteld en ziet dit als een enorme kans: “Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en deze heb ik absoluut gevonden binnen Hilton Rotterdam en restaurant Roots. Ik wil me graag richten op het concept omdat naar een nog hoger niveau te tillen, en daarnaast wil ik het F&B-team motiveren zodat iedereen de kans krijgt te leren en door te groeien.”

Fotograaf: Bete Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *