home Nieuws LOGIS HOTELS WORDT BELANGRIJKE SPELER IN HET PREMIUMSEGMENT

LOGIS HOTELS WORDT BELANGRIJKE SPELER IN HET PREMIUMSEGMENT

Logis Hotels, de grootste hotelgroep bestaande uit onafhankelijke hotels en restaurants in Europa, wordt een belangrijke speler in het premiumsegment. Een nieuwe naam en huisstijl is de start van het merk dat L’Exception Logis heet. Het nieuwe merk brengt de meest elegante hotels, beste restaurants en mooiste wellnesscentra van Europa samen. L’Exception Logis bestaat nu uit 80 vestigingen en hotels die aan de kwaliteitscriteria voldoen kunnen zich nog aanmelden.

Onder L’Exception Logis vallen 4 categorieën:

  1. Logis d’Exception Hotels

Een Logis D’Exception hotel onderscheidt zich door haar elegantie en verfijning. De luxueuze hotels zijn tot in de puntjes verzorgd. Zij hebben een gepersonaliseerde inrichting, waardoor je goed het karakter van de hotelier kunt terugzien en de keuken heeft een hoog gastronomisch niveau. Op dit moment mogen 29 hotels zich tot deze categorie rekenen.

  1. Tables Distinguées

De Tables Distinguées omvatten restaurants met 1 Michelinster of 3 Gault&Millau-punten, evenals de restaurants die zijn geselecteerd door een jury van restaurantcritici. De chef-koks, ware ambachtslieden, brengen gerechten geïnspireerd op de regio op een hartstochtelijke wijze naar een hoger niveau. Op dit moment zijn er 58 Tables Distinguées restaurants in Logis Hotels in Europa.

  1. Tables d’Exception

Tables d’Exception is een nieuwe categorie die wordt toegevoegd aan L’Exception Logis. De restaurants met 2 en 3 Michelinsterren of 4 en 5 Gault&Millau-punten mogen zich tot deze categorie rekenen. De traditionele, moderne of gedurfde Tables d’Exception en Tables Distinguées zetten gerechten met regionale ingrediënten op tafel die zorgen voor een moment van puur genot!   Logis Hotels gaat jonge talenten in deze restaurants ook de kans bieden om te zichzelf te ontwikkelen.  Zo gaan zij chef-koks koppelen aan deze jonge talenten. Zij kunnen bij deze chef-koks stages lopen en met hen ideeën uitwisselen voor nieuwe gerechten.

  1. Spas d’Exception

Tot de Spas d’Exception behoren de meest bijzondere en luxueuze spa’s binnen Logis Hotels in Europa. In deze spa’s worden er diverse faciliteiten aangeboden als Hammam, een jacuzzi, sauna, zwembad en spa behandelingen. Momenteel zijn er 4 spa’s die tot de eervolle categorie L’Exception behoren.   De eerste L’Exception gids zal eind november 2018 uitkomen en zal een selectie van ongeveer honderd vestigingen laten zien.

Over Logis Hotels

Logis Hotels is een internationaal samenwerkingsverband van ruim 2.300 hotels in Andorra, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal en Spanje. Het is de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa, met als kenmerken een hartelijke ontvangst, comfortabele en goed verzorgde hotels, een uitstekende keuken waar met streekproducten wordt gekookt en een omgeving die uitnodigt op verkenning te gaan. De Logis-hotellier heeft hart voor zijn accommodatie en zijn gasten en geeft graag tips over wat er zoal in de buurt te doen is. De hotels worden ingedeeld op basis van 1 tot maximaal 3 schoorsteentjes voor het verblijf en 1 tot maximaal 3 stoofpotjes voor de keuken. Hotels met het hoogste kwaliteitsniveau voeren het keurmerk Logis d’Exception.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *