home Opening / Presentatie Papa John’s verovert Nederland.

Papa John’s verovert Nederland.

Papa John’s opent op 13 augustus een nieuwe vestiging op de Nieuwe Binnenweg 256b in Rotterdam. Dit is voor de pizzaketen alweer de zestiende vestiging in Nederland, en de tweede vestiging in Rotterdam. Franchisenemer Kayvan Faramazi zal de vestiging feestelijk openen.

 Na vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Haarlem is nu de tweede vestiging in Rotterdam aan de beurt. Op 13 augustus zal het tussen 12:00 en 13:00 groot feest zijn bij de nieuwe vestiging van Papa John’s in Rotterdam. Papa John’s deelt namelijk 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening. Tevens maken 2 klanten kans op 1 jaar lang gratis pizza! Hiermee hoopt Papa John’s Rotterdam steeds verder te veroveren met de beste kwaliteit pizza’s.

Franchisenemer Kayvan Faramazi

“Ik heb voornamelijk voor Papa Johns gekozen omdat de kwaliteit van de pizza’s altijd voorop staat. We gebruiken niet alleen ingrediënten van de beste kwaliteit, ook de filosofie en werkwijze van Papa Johns is mij op het lijf geschreven. En het deeg; dat maakt onze pizza’s tot de lekkerste die er zijn!”

Alles loopt volgens planning

“We hebben alles onder controle en lopen mooi op schema. De training met mijn collega’s hebben we inmiddels ook een aantal keer doorlopen om goed voorbereid te zijn voor onze klanten. We zijn nu de laatste puntjes op de i aan het zetten om helemaal klaar te zijn om op 13 augustus 100 gratis pizza’s weg te geven! ”

Betere ingrediënten, betere pizza!

Alleen de beste ingrediënten zorgen voor de beste pizza’s. Bij Papa John’s geldt dit voor ieder ingrediënt. De basis van de pizza is tevens de basis voor het succes van Papa John’s. Naast alle verse ingrediënten voor op de pizza, is ook het deeg vers. Door te blijven investeren in het product en de medewerkers, blijven de betere pizza’s bestaan.

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al zestien vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen zoals in Leiden, Amersfoort en Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *