home Nieuw product boter met een vloot van nieuwe toepassingen.

boter met een vloot van nieuwe toepassingen.

Het gebruik van roomboter in de keuken krijgt een nieuwe dimensie. Kruidenspecialist Verstegen en Debic Smeren & Bakken hebben de handen ineengeslagen en introduceren ‘Smaakboter’. Een multi-toepasbare roomboter in meerdere smaken die lastig in een categorie te plaatsen is. Duidelijk is wel dat Smaakboter nieuwe deuren opent als het gaat om toepassingen. Het geeft veel meer vrijheid aan de foodprofessional.

Roomboter is onmisbaar in de professionele keuken. Vooral als het gaat om het maken van kruidenbotermelanges, het stoven van groenten en afwerken van sauzen. Verstegen en Debic zetten met Smaakboter de volgende stap: roomboter met mooie, originele en eigentijdse smaken én die direct uit de koelkast te smeren of te verwerken is. Met Smaakboter bereid je in een handomdraai de klassieke kruidenbotermelanges en meer exotische, niet voor de hand liggende, variaties. Maar de Smaakboters zijn ook te gebruiken als spread op een broodje of om direct mee te koken. Om bijvoorbeeld groenten te stoven of een puree of een rijstgerecht af te werken. De Smaakboters kunnen bovendien zeer luchtig worden opgeklopt, waardoor het resultaat als ‘lichter’ wordt ervaren en bovendien meer rendement oplevert. Er zijn oneindig veel toepassingsmogelijkheden.

Verstegen en Debic

De samenwerking van Verstegen en Debic is een mooie, maar ook logische stap. Verstegen is de specialist als het gaat om smaak. Met alleen de beste kruiden en specerijen die Verstegen zelf van de oorsprong haalt. En Debic als producent van kwalitatieve zuivelproducten en specialist van smeerbare boters. Deze jarenlange kennis en expertise komt samen in Smaakboter. Dat merk je. En dat proef je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *