home Nieuw product Doe een inspiratiesessie in Utrecht

Doe een inspiratiesessie in Utrecht

Handen tekort in de keuken? Alto-Shaam helpt!

We komen zo’n 6000 koks tekort in Nederland. In heel veel keukens viert daardoor de stress hoogtij. Sinds de ontstaansgeschiedenis van Alto-Shaam heeft het innovatieve bedrijf oplossingen gevonden om het koks makkelijker te maken. Niet voor niets zijn er in Nederland alleen al tussen de 10.000 en 20.000 gebruikers van kookapparatuur van Alto-Shaam. Het nieuwste kookapparaat is zoals gezegd de Vector Multi Cook. Met dit apparaat werk je in de keuken met de techniek van vandaag en niet met die van de vorige eeuw.

Vector Multi Cook

 

De Vector Multi Cook is een oven die gebruik maakt van de exclusieve ‘structured air technology’. Dit is een regelrechte doorbraak in de oventechnologie en maakt de meest efficiënte werkwijze in je keuken mogelijk. Stel je de flexibiliteit en alle onbegrensde mogelijkheden eens voor die je krijgt. Je kunt met dit apparaat vier gerechten tegelijk maken en voor elk gerecht de temperatuur, ventilatorsnelheid en bereidingstijd apart regelen. Bovendien verkort je met deze unieke oven de bereidingstijd tot wel 75% en is het eindresultaat werkelijk subliem. Super handig is het dat deze oven op elke locatie te plaatsen is in de keuken zonder dat er een wateraansluiting, afvoer of afzuigkap noodzakelijk is. Met De Vector Multi Cook gaat er een wereld vol nieuwe mogelijkheden voor jopen.

Innovatief

Alto-Shaam is een Amerikaans bedrijf dat werd opgericht in 1955 door Jerry Maas. Deze ondernemer had meerdere filialen van KFC en zocht naar een manier om eten warm te houden. Al experimenterend wikkelde Jerry warmtekabels rondom geïsoleerde containers en het concept van de Halo Heat warmhoud kabinetten was geboren. De beroemde halo Heat technologie maakte zijn debuut tijdens The National Restaurant Association in Chicago. Een paar jaar later, in 1970 om precies te zijn, ontwikkelde Alto-Shaam de Cook & Hold techniek. Hiermee was het in vervolg mogelijk gerechten op lage temperaturen te garen en ze vervolgens warm te houden. Met deze uitvinding is Alto-Shaam de uitvinder van de nu zo populaire trend van slow cooking. De Cook & Hold techniek is inmiddels nog meer verbeterd en er wordt dankbaar gebruik van gemaakt in de horeca, verpleeghuizen en vele andere instellingen.

Zelfstandige onderneming

In januari 2014, ruim vier jaar geleden nu, werd in Utrecht de zelfstandige onderneming Alto-Shaam Benelux geopend. Deze onderneming importeert het volledige assortiment vanaf de fabriek in Wisconsin USA. Deze onderneming doet het uitstekend en mag zich marktleider op het gebied van kookapparatuur noemen. Tweemaal per maand organiseert Alto-Shaam Benelux een inspiratiesessie in de showroom in het hart van Nederland. Tijdens zo’n sessie krijg je een helder beeld van alle mogelijkheden die Alto-Shaam apparatuur te bieden heeft. Als de inspiratiesessie smaakt naar meer, en die kans is groot, dan is een proefplaatsing bij jou in de keuken eventueel een optie.

Voor m eer informatie, zie: www.alto-shaam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *