home Opening / Presentatie Dunkin’ Donuts opent vestiging in Amstelveen

Dunkin’ Donuts opent vestiging in Amstelveen

De koffie en donut gigant opent op 10 oktober haar deuren in Stadshart Amstelveen

Dunkin’ Donuts, een van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken,  opent dit najaar haar dertiende vestiging van Nederland in Amstelveen. Aan het Binnenhof van winkelcentrum Stadshart Amstelveen herrijst een nieuwe kiosk waar vanaf 10 oktober de overheerlijke koffie en donuts te verkrijgen zijn.

“Wij zijn heel trots op het feit dat we een overeenkomst met Unibail-Rodamco-Westfield zijn aangegaan om een nieuwe vestiging te openen in Stadshart Amstelveen,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. Het gebouw is speciaal gebouwd om de rest van het Stadshart te completeren.

Deze store zal het wereldwijde, in 2018 gelanceerde, nieuwe design van Dunkin’ Donuts krijgen. In de nieuwe vestiging zijn het complete donuts assortiment en alle dranken aanwezig. Geniet van fairtrade gecertificeerde koffie van 100% Arabica-bonen. Juist zin in verfrissing? Dan zijn de welbekende iced drinks, een heerlijke smoothie of de unieke Dunckaccino de perfecte optie.

Halloween donuts

Het welbekende koffie en donut merk komt het gehele jaar met speciale donuts. Tijdens de opening zijn, geheel passend bij de tijd van het jaar, de speciale Halloween donuts verkrijgbaar. Dunkin’ Donuts Amstelveen zal dagelijks van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn, alle dagen van de week.

Jaar gratis donuts

Deze opening gaat traditiegetrouw niet onopgemerkt voorbij en zal feestelijk gevierd worden. Dunkin’ Donuts pakt groots uit met een ludieke give-away, want ook in Amstelveen zullen de eerste 100 klanten een jaar gratis donuts krijgen.* Zin in al het lekkers van Dunkin’ Donuts thuis? Maak dan nu gebruik van Thuisbezorgd, Ubereats, Foodora of Deliveroo om de koffie en donuts te laten bezorgen.

Dunkin’ Donuts digitaal

Tijdens de persopening op 9 oktober wordt er daarbij een nieuwe feature van Dunkin’ Donuts gelanceerd. De vraag naar een digitale manier om unieke acties te kunnen volgen van het populaire koffie- en donut merk, heeft geleid tot een unieke loyalty app. Als tipje van de sluier kan er alvast verteld worden dat bij het downloaden van de app, je een heerlijke kop koffie gratis kunt afhalen in een van de stores.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *