home Nieuws Waarom goede foto’s goud waard zijn?

Waarom goede foto’s goud waard zijn?

We leven in een tijd waar beeld zo belangrijk is, waar Instagram een volwaardig marketing- en communicatiekanaal is geworden. Dan investeer je best ook in eigen, goede foto’s van de zaak.

Jammer genoeg heeft niet iedereen voldoende verbeelding en moet je ze een handje helpen met de juiste foto’s. Je wil ook vermijden dat de enige foto’s die de ronde doen er zijn van klanten die soms niet altijd kaas hebben gegeten van de juiste scherpte-diepte instelling. Of die het beeld van je interieur volledig vervormen met de zoveelste hippe Instagram-filter. Nee, goede foto’s zijn het waard om in te investeren.

Iedereen kent wel iemand die graag foto’s neemt als hobby. Maar wees kritisch. Je spaart er misschien wel wat mee uit, maar ben je er 100% van overtuigd dat het foto’s gaan zijn die schitteren? Die klanten kunnen overtuigen? Die voor de klant er is een beeld gaat geven over de sfeer?

Een goede fotograaf kan inschatten hoe je gepaste verlichting kan gebruiken om het juiste plaatje te krijgen. Hoe een tafel geschikt moet worden om het beste zicht te krijgen. Om het imago dat je wil uitstralen perfect weer te geven.

Bovendien krijg je ook foto’s die geschikt zijn voor professioneel drukwerk op klein én op groot formaat. Als je uiteindelijk een grote gevelbanner wil bedrukken wil je vermijden dat je een foto gebruikt die een heel wazig effect gaat geven.

Wat je daarna met die foto’s kan?

Download de gratis technische gids van FLYERALARM.nl. Ze maakt je wegwijs door alle complexe drukwerktechnieken zodat je ook weet hoe je je foto’s best kunt gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *