home Opening / Presentatie Baskin-Robbins komt naar Amsterdam

Baskin-Robbins komt naar Amsterdam

Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, komt naar de Albert Cuypstraat, op de hoek bij de Ferdinand Bolstraat, in Amsterdam. Na de twee succesvolle openingen in Utrecht en Tilburg, is het nu de beurt aan Amsterdam om het nieuwste ice cream bakery concept van het tijdloze, Amerikaanse merk te presenteren. Dit nieuws maakt Baskin-Robbins, onderdeel van Dunkin’ Brands International, vandaag bekend. De opening zal op woensdag 12 september om 12.00 uur  zijn. Deze opening zal wederom uitbundig gevierd worden. De eerste 100 klanten die een halve liter ijs kopen, zullen 31 dagen lang terug mogen komen om gratis ijs op te halen.*

Baskin-Robbins, al 70 jaar leider op het gebied van (ijs)smaakinnovaties, opende deze lente haar allereerste winkel in Nederland in Utrecht. Een groot succes. “Na de twee succesverhalen in Utrecht en Tilburg, is het de beurt aan Amsterdam om van onze heerlijke ijssmaken, creatieve ijscakes, milkshakes en ijs traktaties te genieten”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland.

De Baskin-Robbins store zal een uitgebreide selectie van het premium ijs hebben, zoals de klassieke smaken Pralines ’n Cream, Jamoca® Almond Fudge, Mint Chocolate Chip and Very Berry Strawberry, naast regionale favorieten als Blueberry Panna Cotta en Caramel Honeycomb Candy.

Naast heerlijke ijssmaken, heeft Baskin-Robbins ook heerlijke drankjes en andere baked goods, om zo een totaalplaatje van lekkernijen te kunnen bieden aan de bezoekers.

Een plek om herinneringen te maken en te delen

Baskin-Robbins is meer dan alleen een fijne plek om ijs en andere baked goods te eten. Het is een plek om herinneringen met elkaar te maken en speciale momenten met elkaar te delen. Ook het logo van het Amerikaanse merk laat het uitgebreide assortiment zien. In het logo is het cijfer ‘31’ opgenomen, dat staat voor het feit dat je elke dag van een nieuwe, heerlijke smaak kunt genieten. Keuze stress tussen al dat lekkers? Dan kun je alle smaken altijd proeven met de iconische pink spoon. 

Naast het vaste assortiment van overheerlijke ijssmaken en andere frozen desserts heeft Baskin-Robbins in Nederland ook verschillende drankjes en gebak zoals lattes, warme chocolademelk, versgebakken Belgische wafels, crêpes, churros en heerlijke cookies en brownies.

Over Baskin-Robbins 

Baskin-Robbins is ‘s werelds grootste ijsketen. Ze heeft een breed assortiment aan verschillende heerlijke smaken en meer dan 7900 winkels in 53 landen over de hele wereld verspreid. Het merk werd opgericht door twee enthousiaste ijsliefhebbers wiens passie voor ijs leidde tot de creatie van vele iconische ijssmaken, waaronder Pralines ’n Cream, Jamoca® Almond Fudge en Very Berry Strawberry. Tegenwoordig heeft Baskin-Robbins meer dan 1300 ijssmaken en bieden ze op maat gemaakte ijsjes, bevroren drankjes en ijscoupes. Bij Baskin-Robbins vinden ze het belangrijk dat het niet alleen gaat om het eten van een ijsje, maar dat je speciale momenten samen deelt. Alle winkels zijn er ook zo op ingericht dat je herinneringen kan delen en samen kan genieten van een breed scala aan heerlijke smaken waaronder de nieuwe smaak van de maand, die ze elke maand opnieuw introduceren. De vestiging in Amsterdam is de derde vestiging in Nederland van Baskin-Robbins.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *