home Beurs of evenement Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018

Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018

BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, vindt dit jaar plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober. BBB Maastricht biedt een veelzijdig programma vol smaakvolle demonstraties, leerzame presentaties en interactieve netwerkmomenten. Van (speciaal) bieren tot biologische streekproducten en van innovatieve productontwikkelingen tot spirits met vernieuwende combinaties. Zo vindt in het wijntheater het NK oestersteken plaats en worden er onder de noemer Cooking Mania kookwedstrijden georganiseerd met aanstormende en gevestigde chefs.

Het exclusieve gedeelte Folie Culinaire is daarnaast de place to be voor innovaties, bijzondere producten en andere ontwikkelingen uit het hogere, exclusieve segment. In de befaamde demokeuken tonen (inter)nationale sterrenchefs hun culinaire kunsten en kunnen bezoekers deze signature dishes proeven.

GRIP app

Nieuw dit jaar is GRIP, een app die het succes van de beursdeelname helpt vergroten. Als je doel is om zoveel mogelijk mensen en bedrijven te ontmoeten die jouw business kunnen versterken, dan is GRIP de perfecte tool om je hierbij te helpen. Grip is een slimme netwerker die jou in contact brengt met de personen en bedrijven die je zoekt. De matchmaker berekent op basis van jouw ingevulde profiel en sociale netwerken wie de meest relevante bezoekers, producten en bedrijven zijn op de beurs. Grip doet vervolgens voorstellen en brengt je in contact met de voor jou relevante aanwezigen. Een prachtige innovatieve mogelijkheid die het succes van het beursbezoek vergroot, op de meest efficiënte manier.

Gault&Millau

Gault&Millau, bekend van de befaamde gastronomiegidsen, krijgt een speciaal theater op Folie Culinaire. Het voormalig Wijn & Spijs theater, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die combineren met de mooiste wijnen, wordt dit jaar omgedoopt tot ‘Gault&Millau Theater’. Verschillende Limburgse chefs hebben hun deelname aan het Gault&Millau Theater al toegezegd. Servais Tielman van Cucina del Mondo uit Heerlen, Ralph Hermans van het Maastrichtse restaurant Rantree, Jeroen van Gansewinkel van Damianz uit Roermond en Robin van de Bunt van restaurant De Leuf uit Voerendaal staan als Limburgse toppers klaar om hier in oktober aan de slag te gaan.

Lezers van Horeca Vizier kunnen gratis de beurs bezoeken. Ga naar bbbmaastricht.nl/registreren, voer de actiecode HOVO1 in en download gratis je BBB toegangsvoucher.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *