home Nieuws De Vegetarische Slager start samenwerking met Smullers

De Vegetarische Slager start samenwerking met Smullers

Vanaf vandaag is de mc2 Burger, de vegetarische burger van De Vegetarische Slager, verkrijgbaar bij alle verkooppunten van snackformule Smullers. Het is daarmee voor het eerst dat een product van De Vegetarische Slager gekocht kan worden bij een typisch Nederlandse snackautomatiek. Behalve bij de snackautomatiek kan de mc2 Burger ook via de balie van alle dertig Smullers-verkooppunten op de NS-stations worden besteld.  

Fantastisch om te kunnen samenwerken met een keten waarvan de naam zo goed bij ons past. En dat onze mc2 Burger vanaf 11 september bij Smullers op de kaart staat, is natuurlijk het mooiste verjaardagscadeau dat ik kan krijgen”, aldus de jarige founding father Jaap Korteweg van De Vegetarische Slager. De verkoopprijs van de burger bedraagt €2,50.

 Mike Poelman (Category Manager NS) over de samenwerking met De Vegetarische Slager: “Met de introductie van de mc2 Burger spelen we in op de groeiende vraag naar vegetarische burgers en vegetarische snacks. Hiermee kunnen we onze Smullers-fans nog beter te bedienen.” Met de toevoeging van de mc2 Burger biedt Smullers een extra snack die geschikt is voor zowel de vegetariër als de flexitariër. “De Vegetarische Slager is net als onze overige partners/ leveranciers een kwaliteitsmerk. Daar gaan we voor.”

“Tien jaar geleden kreeg je als vegetariër –als je geluk had– in een fastfoodrestaurant een gepaneerde groenteschijf op een broodje. Dankzij De Vegetarische Slager is er de afgelopen jaren zoveel gebeurd qua ontwikkeling en innovatie dat we nu een burger kunnen introduceren die amper te onderscheiden is van onze huidige hamburger”, aldus Smullers Marketeer Roger Bloem.

 

Over De Vegetarische Slager

De Vegetarische Slager heeft de ambitie de grootste slager ter wereld te worden, met vegetarisch vleesch dat in smaak, structuur, beleving en voedingswaarde moet kunnen wedijveren met dierlijk vlees. Jaap Korteweg, negende generatie boer, richtte De Vegetarische Slager op vanuit zijn eigen behoefte als vleesliefhebber met een vegetarische levensstijl. Met vleesch waar geen dier voor nodig is, voor alle vleesliefhebbers die de beleving van vlees niet willen missen. De producten van De Vegetarische Slager worden inmiddels verkocht bij ruim 4.000 verkooppunten in 15 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *