home Nieuws Toprestaurant Senses by Lars Bertelsen opent deuren na verbouwing

Toprestaurant Senses by Lars Bertelsen opent deuren na verbouwing

Food art-liefhebbers opgelet! Restaurant Senses by Lars Bertelsen in hartje Amsterdam opende op 3 september de deuren van het volledig gerestylede restaurant. Na acht jaar lang aandacht en passie voor de ontwikkeling van het eten, sloot de inrichting van het restaurant niet meer aan bij de kwaliteit van de gerechten. In samenwerking met interieurdesignbureau Studio Hank is het restaurant, dat in de top-10 van meest luxe restaurants in Amsterdam staat, flink onder handen genomen om gasten de optimale Senses experience te geven.


Zitcomfort met een gouden randje
Dankzij de stijlvolle goud- en koperkleurige accenten, diverse esthetische vormen en kunst aan de muur, prikkelen niet alleen de gerechten maar ook het vernieuwde interieur de zintuigen. Bovendien is het comfort voor de 32 gasten toegenomen door de keuze voor nieuwe banken en stoelen. Van optimaal zitcomfort tot knusse verlichting waarbij iedere gang goed tot z’n recht komt. Een fijne en smaakvolle avond uit is gegarandeerd.

Prikkelende food art
Hoewel de look & feel van restaurant Senses naar een hoger niveau is getild, kunnen gasten er nog steeds terecht voor het succesvolle drie- tot zevengangen tasting menu van chef-kok Lars Bertelsen. Prikkel je zintuigen via de unieke food art-gerechten met heerlijke bijpassende wijnen en laat je door de gerenommeerde chef meevoeren op een culinaire ontdekkingsreis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *