home Uitgelicht HET JAVAANTJE, PITTIG OOSTERS MET EEN NEDERLANDSE TWIST.

HET JAVAANTJE, PITTIG OOSTERS MET EEN NEDERLANDSE TWIST.

De croquetteurs van Heeren van Loosdrecht zijn er in geslaagd om met het ‘Javaantje’ opnieuw een opvallend snackje te creëren dat het borrelmoment nog spannender maakt. De basis van het Aziatisch georiënteerde borrelhapje is een speciaal geselecteerde pinda. Deze gebrande vliespinda is grof vermalen waardoor de volle pindasmaak perfect tot zijn recht komt.

Naast pinda is in bouillon gegaarde scharrelkip een ander belangrijk bestanddeel van het Javaantje, terwijl specerijen, een rood pepertje, koriander en citroengras de smaak compleet maken.Voor het omhulsel van de salpicon is gekozen voor de kenmerkende robuuste korst van paneermeel, waar ook de andere producten van de Heeren van Loosdrecht mee zijn omhuld en die het borrelhapje toch een herkenbare Nederlandse twist geeft.

De producten van de Heeren van Loosdrecht kenmerken zich door spaarzame toevoeging van zout en worden hoger op smaak gebracht met natuurlijke smaakmakers, dus bevatten geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen, alles is puur natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *