home Beurs of evenement Opendag Eicom Barneveld Zaterdag 13 Oktober

Opendag Eicom Barneveld Zaterdag 13 Oktober

Net zoals voorgaande jaren zetten wij onze deuren weer open. Ieder jaar is het weer een succes. Onze bezoekers vinden het leerzaam en gezellig. Wij horen geregeld “nooit geweten wat er allemaal gebeurt voordat het in onze keukens komt”

Er is volop parkeerruimte en we zij makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bello de trein verzorgt het laatste stukje naar ons bedrijf

Activiteiten bij Eicom

* Een rondleiding op ons bedrijf
* Kunst met eieren en verkoop hiervan Het Nederlands pluimvee museum is zeker een bezoek waard. Er worden activiteiten georganiseerd rondom het ei.
* Diverse kinder activiteiten
*springkussen, reuze-ei verven, jeu de oeuf Knutselen met de kinderen, schilderen van betonnen eieren en demonstratie eieren beschilderen
* Streekproducten te koop

En natuurlijk

* Een ei hapje en een drankje
* Ook Sylvia de kip is zoals ieder jaar aanwezig en u kunt natuurlijk met haar op de foto of selfie
* Een selecte groep kunstenaars met eieren, bekend in Europa, laten hun allermooiste kunstwerken zien die u ter plekke kunt kopen.

Er zijn demonstraties maar wie zelf aan de slag wil kan lege eieren kopen. Er is genoeg te doen. Ook in het centrum van Barneveld.

Waar

Eicom Barneveld: Ambachtsweg 8, 3771 MG, Barneveld, industrieterrein “De Harselaar”

Wereldeidag 2018″ Vanaf 11.00-16.00

Of u met de trein, auto of fiets naar Barneveld komt, u kunt met “Bello” mee vanaf het centrum of vanaf ons bedrijf. “Bello” vertrekt om de 45 minuten vanaf het plein schuin tegenover het station, bij “Barnies Family” en ook weer terug. Bij Eicom Barneveld is ook voldoende parkeergelegenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *