home Beurs of evenement Horecabeurs Noord Nederland kijkt terug op zeer geslaagde editie

Horecabeurs Noord Nederland kijkt terug op zeer geslaagde editie

Buiten is het nat en guur op de eerste herfstige oktoberdag van 2018, binnen is het warm en aangenaam en vult de Martinikerk in Groningen zich met ruim 2000 beursbezoekers en allerhande ´horecageuren´, op hét horecaevent van Noord Nederland. Ook dit jaar heeft de beurs weer een schare vaste bezoekers en nieuwkomers getrokken, allen werkzaam in de horeca.

Vaste- en nieuwe onderdelen
De organisatie van HBNN innoveert en probeert elk jaar nieuwe onderdelen toe te voegen aan haar evenement. Zo zijn de vaste formules zoals: De Klaar Af Kook, Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen en Biertapwedstrijden niet meer weg te denken van de beursvloer. Dit jaar is daar het Speciaalbier Businessplaza, het Foodplaza-foodyard en een serie spraakmakende sprekers aan toegevoerd. Zo werden de bezoekers maandag getrakteerd op lezingen en workshops van horecablogger Wouter Verkerk & horecaondernemer Harold van Workum met een masterclass gastvrijheid en gaf biersommelier Ivo Thijssen een masterclass verkooptechnieken met een proefsessie winterbieren. En kon je bij barista Suzanne Diepstra een workshop volgen over het gebruik van koffie in cocktails.

Exposanten
Door het gevarieerde aanbod aan exposanten was er veel te zien, vragen en proeven voor de beursbezoeker. HBNN is dan ook een echte ‘business to business’ beurs met een specifieke doelgroep, namelijk: ondernemers, werknemers en leveranciers. Zo vind je er de gebruikelijke food & drinks stands, maar kan je er bijvoorbeeld ook terecht voor horecavloeren, -kleding en interactieve horecaschermen.

Winnaars vakwedstrijden
De vakwedstrijden van HBNN 2018 editie 7 zijn dit jaar gewonnen door:

Klaar Af Kook

1e Martijn Ruiter – De Pijp Win en Dine

2e Taco Boersma – WestCord Hotel Noordsee

3e Gerry Trouw – Bitter En Zoet

Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen

1e Freddie Alves – Grandcafé Z

2e Paul Smit – Mocca d’Or

3e Ruben Dijkstra – Golfbar Mulligan

Tapwedstrijden regio Noord

1e Sander Meeter – Beachclub Lemmer

2e Marieke Middelkoop – Het Rechthuis

3e Koen Hoiting – Grand Café Hooghoudt

4e Erwin Stokmans – Beachclub Lemmer

5e Rein Arjan Zijlstra – Beachclub Lemmer

Voor volgend jaar staat de Horeca Beurs Noord Nederland 2019 editie 8 op de planning voor 30 september. Meer weten over hét horecaevent? Check dan www.hbnn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *