home Personeel verandering Nieuwe chef voor Het Bosch Waterfront Kitchen

Nieuwe chef voor Het Bosch Waterfront Kitchen

Na ‘tussenpaus’ Jean-Joël Bonsens mogen we onze nieuwe chef presenteren: Pieter (41, getrouwd met Maaike en vader van 2 super leuke dochters) heeft zijn roots o.a. bij Het Pulitzer hotel (A’dam), de Lokeend (Vinkeveen), Corona (Den Haag) en Wilhelminapark (Utrecht).
Het Bosch en Pieter hebben beiden de passie voor pure smaken, verrassende combinaties en een onverwachte touch. Aangezien je alle zintuigen gebruikt als je een gerecht voor je hebt, is de presentatie natuurlijk erg belangrijk. De smaak zal echter altijd de hoofdrol in de gerechten spelen.

Een perfect samenspel in plaats van een rijtje ingrediënten en een overdosis aan toevoegingen. Lekker eten, met respect voor het product. Deze gedeelde denkwijze zorgt voor de juiste harmonie met een sprankelende twist in elk gerecht.

De kaart voor het najaar van 2018, zal bestaan uit een aantal vertrouwde ‘signature dishes’ van patron Ferry van Houten en patron-sommelier (en zoon) Danny. Zo zullen de waanzinnige ‘Wagyu & Foie met truffel’ en een van de klassieke kreeftgerechten, absoluut te vinden zijn op de kaart. Chef Pieter Jobse zal hier vervolgens zijn eigen favorieten aan toevoegen, om zo tot een spannende menukaart te komen die de ‘verwende gast’ zal verrassen.
Wil jij de nieuwe chef’ van Het Bosch Waterfront Kitchen zelf ervaren? In de maanden oktober en november serveren wij op vrijdag en zaterdag een 6-gangen ‘Chefsmenu’ ter introductie voor €59,50. Je kunt dan zelf zien en proeven waarom wij zo trots zijn op onze nieuw chef!

De lekkere ‘ chill & groove-tunes’ van onze DJ maken de vrijdag- en zaterdagavonden van Het Bosch Waterfront Kitchen extra bijzonder. Om helemaal in de stemming van het weekend te komen kun je onze ‘perfect serve’ Gin & Tonic proberen en dan lekker natafelen. A perfect night-out!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *