home Nieuws Bram Ladage roept Rotterdamse horecaondermers op om ouderen iedere maand te verrassen

Bram Ladage roept Rotterdamse horecaondermers op om ouderen iedere maand te verrassen

Afgelopen vrijdag genoten ruim 260 ouderen, vrijwilligers en mantelzorgers tijdens de Nationale Ouderendag van de gratis patat van Bram Ladage. De bewoners van de Laurens woonzorglocatie Stadszicht werden persoonlijk bediend door directieleden Rocco Ladage en Wesley Ladage. Speciaal voor deze gelegenheid werd er een herkenbare Bram-kraam voorgereden, die in totaal ruim 111 kilo kakelverse patat bereidde. Dat zorgde voor dankbare glimlachen op de gezichten van de ouderen. Daarmee was dit goedgeefse gebaar van patatkoning Bram Ladage een groot succes.

Estafetteactie van start

Veel ouderen stonden vroeger geregeld zelf aan de kraam van Bram Ladage, maar kunnen daar nu niet meer op eigen houtje heen. En dus besloot Bram nu eens een bezoek te brengen aan deze ouderen (RTV Rijnmond, 2018). Met de actie werd het startschot gegeven voor een goedgeefse estafette. Rotterdamse horecaondernemers worden opgeroepen om iedere maand het stokje door te geven aan een collega-onderneming en ouderen op een ludieke manier te verrassen. Schmidt Zeevis heeft de symbolische wandelstok voor de volgende editie inmiddels overgenomen, maar ook andere Rotterdamse collega-ondernemers hebben zich reeds gemeld. Bram Ladage zal het vervolg van de actie blijven monitoren en waar nodig ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *