home Beurs of evenement 5 CHEF KOKS VAN LES PATRONS CUISINIERS REIZEN AF NAAR DE MALEDIVEN

5 CHEF KOKS VAN LES PATRONS CUISINIERS REIZEN AF NAAR DE MALEDIVEN

Woensdag a.s. reizen 5 sterren chefs van Les Patrons Cuisiniers af naar de Malediven om daar op twee bijzondere resorts culinaire events in te vullen. Opnieuw uitgenodigd, daar in oktober 2017 deze events een groot succes waren!

Wilco Berends, de Nederlanden *

Jarno Eggen, de Groene Lantaarn **

Andre van Doorn, Kasteel Heemstede *

Andre van Alten, La Provence *

Jos Grootscholten, Het Perceel *

Op de eerste zaterdag koken zij ieder in een eigen restaurant op Soneva  Fushi en Soneva Jani, twee bijzondere locaties op de Malediven. De resorts zijn enorm milieu bewust gebouwd en bijna grotendeels zelfvoorzienend met kruidentuinen, waterzuivering. Er is o.a. een glasblazerij waarbij van oud glas weer nieuwe items van worden geblazen.

Op woensdag is er een food journey over het gehele eiland, een idyllische wandeling waar de gasten over het hele eiland verrast worden met stands met de chefs. Daar serveren zij ieder een tweetal bites en wordt muzikaal begeleid en er worden mooie wijnen geschonken. Op zaterdag, de laatste dag van we week dat de chefs aanwezig zijn, is er een gezamenlijk diner, waarbij alle 5 chefs 1 gang serveren van het diner.

Zij werken met locale vis en andere producten uit de eigen tuinen. Daarnaast inspireren zij de locale keukenteams en hun chefs met hun creaties.

Deze trips worden georganiseerd door Caroline Berends van de Nederlanden *. Haar contacten wereld wijd brengen Wilco en nu ook andere chefs van Les Patrons Cuisiniers over de hele wereld. Vorige bestemmingen zijn Thailand, Curacao, Dubai, Abu Dhabi etc.

Voor meer informatie, neem dan contact op via onderstaande gegevens. Voor informatie over Soneva en de events (ook met meer chefs van over de hele wereld) https://www.soneva.com/festivalofcolour/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *