home Uitgelicht Alphenaer Mini-Brie, geitenkaas met fenegriek zaadjes;

Alphenaer Mini-Brie, geitenkaas met fenegriek zaadjes;

 

Traditioneel en ambachtelijk vakmanschap!

De geiten brie met fenegriek zaadjes van het merk Alphenaer  wordt volgens traditionele wijze geproduceerd. Zo gebruiken we traditionele filterdoeken om de melk te stremmen. Het mooie hieraan is dat het een echt natuurproduct blijft.  In tegenstelling tot industriële productieprocessen blijft met deze aanpak de natuurlijke smaak behouden. Tijdens de rijping vormt zich een mooie witschimmel laag rond de kaas, waar de kaas de heerlijke zachte smaak aan dankt. De combinatie van de geitenkaas en het walnootachtige van de fenegriek is ook een ware top combinatie!

De kwaliteit van de Alphenaer Brie heeft zich ook zeker bewezen door het winnen van diverse Awards bij grote internationale kaas keur concoursen!

Ons geheim? De ambachtelijke wijze en de aandacht waarmee we de kaas maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *