home Opening / Presentatie Sergio Herman opent nieuwe vestiging in Gent België staat op het menu bij Frites Atelier

Sergio Herman opent nieuwe vestiging in Gent België staat op het menu bij Frites Atelier

Op 25 oktober was het zover; de tweede vestiging van Frites Atelier in België is open for business. De vestiging aan de Groentemarkt 20 in Gent heeft meer zitplaatsen en een uitgebreider assortiment dan de huidige Ateliers.

Frites, burgers, salades en Belgisch bier

Bij Frites Atelier Gent schaft de pot meer dan alleen maar frites. Speciaal voor Frites Atelier Gent heeft Sergio twee nieuwe burgers en twee nieuwe salades ontwikkeld. De Classic Angus Beefburger, maar ook de vegans kunnen hier hun hart ophalen met de Very Vegan Burger. Geen zin in een burger? Proef dan eens de heerlijke nieuwe Caesar Style Chicken Salad of de Eat your Vegan Green Salad. Bij al deze heerlijke gerechten kan sinds de samenwerking tussen Frites Atelier en InBev een Belgisch bier van de tap worden besteld: Hoegaarden, Stella, Karmeliet Triple en Goose Island zijn de bieren waarvan men kan genieten.

 

Fiere Frites stad

“Telkens als ik in deze stad kom, proef ik de creativiteit en ontdek ik steeds weer nieuwe dingen. Met het oog op de ontwikkelingen en de groei van Frites Atelier, was de keuze voor Gent als stad voor een tweede vestiging in België de meest logische. De foodscene in de stad is erg veranderd en Gent lijkt nieuwe foodconcepten zoals Frites Atelier te omarmen. Ik heb er enorm veel zin in en hoop dan ook dat we een positieve en smaakvolle bijdrage kunnen leveren aan de toch al toffe stad!”, aldus een enthousiaste Sergio Herman.

 

Ambitie, groei en meer

Volgende maand opent Frites Atelier de eerste vestiging in Brussel. In de metropool Brussel zullen nog meer vestigingen volgen. Bovendien kijkt Frites Atelier al over de grens in Duitsland en Frankrijk. Zij heeft al onderzoek laten doen naar de grote steden, drukke straten en de ontvankelijkheid voor een foodconcept zoals Frites Atelier.

Momenteel is Frites Atelier ook bezig met het ontwikkelen van een concept dat zich niet alleen leent voor vaste vestigingen, maar wil zij zich ook vanaf eind dit jaar gaan toeleggen op het hosten van private events en festivals.

 

Bijschrift foto 2 (bijlage): vandaag kreeg pers al een voorproefje in de nieuwe Frites Atelier in Gent van niemand minder dan Sergio Herman.

 

Over Frites Atelier

Frites Atelier is een fritesconcept waarin smaak, ambacht, vakmanschap en persoonlijkheid worden samengebracht. Het is een quick serve food concept met een bijna maniakale aandacht voor detail en kwaliteit. Ondanks de grote aandacht voor kwaliteit is Frites Atelier zeer toegankelijk: we leveren voor iedereen topkwaliteit door het brengen van gastvrijheid zonder limiet, met verse sauzen en enkel de allerbeste frites, toppings en snacks. Frites Atelier heeft momenteel vestigingen in Den Haag, Arnhem, Utrecht, Antwerpen, Gent en Brussel (opent eind november 2018). Kijk voor meer informatie over Frites Atelier op www.fritesatelier.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *