home Nieuws Refills zijn supervoordelig bij Horecakaars

Refills zijn supervoordelig bij Horecakaars

Horecakaars.nl is nu echt zo’n webshop waarop we zitten te wachten als horecaprofessional. Je bestelt eenvoudig wat je nodig hebt en alles wordt binnen 24 uur verzonden. Horecakaars.nl is een no-nonsense bedrijf waar je altijd profiteert van de scherpste prijs en hoe meer je bestelt, des te voordeliger ben je in verhouding uit.

Met kaarsen en houders met refills verhoog je de sfeer in je zaak. Vooral nu het buiten donkerder wordt, houden je gasten ervan van die gezellige vlammetjes op tafel te hebben. Dan smaakt dat glaasje wijn of dat hapje eten net even wat beter. Horecakaars.nl heeft een assortiment met dinerkaarsen, theelichten, buitenkaarsen, lampenkaarsen, mammoetkaarsen en stompkaarsen. Bij een grote horecabestelling kan je rekenen op een interessante staffelkorting.

Alle kaarsen die je bestellen kunt in de webshop zijn van Europese topkwaliteit, reukloos, branden mooi gelijkmatig op en hebben verrassend veel branduren. Is toch heel prettig als je gasten niet halverwege de avond hoeft te storen. Kaarsen staan altijd erg goed op tafel en het leuke is dat je in een handomdraai een ander effect kunt creëren door te kiezen voor een refill met een andere kleur cup. De refills van horecakaars.nl, ook die van hun eigen merk, zijn kwalitatief zeer hoogwaardig, verkrijgbaar in een scala aan eigentijdse kleuren en gunstig geprijsd. Sterker: er wordt gestunt met week- en maandaanbiedingen! Ook het hiervoor benodigde glaswerk zit in het assortiment.

Horecakaars.nl levert alle artikelen uit voorraad en alle bestellingen worden binnen 24 uur verzonden. Er wordt geen minimum orderbedrag gehanteerd. Of je nu één kaars of duizend kaarsen wilt bestellen: het kan allemaal. Bij bestellingen vanaf € 49,95 excl. BTW is de levering in geheel Nederland gratis. Grote waarde wordt gehecht aan service.

Meldt u aan op de website en u ontvangt wekelijks een nieuwsbrief met de nieuwste aanbiedingen en leuke sfeerverhogende tips voor horecaondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *