home Nieuws Staat 2019 bij jou al in de steigers?

Staat 2019 bij jou al in de steigers?

We konden genieten van een geweldige zomer, één van de beste in jaren, maar intussen plannen we al de laatste events van het oude jaar en de eerste van het nieuwe jaar.

2019 komt er aan!!! Ben je er klaar voor?

 

Bij Flyeralarm.nl zien we duizenden bestellingen voor drukwerk binnenkomen per dag. In de eindejaarsperiode stijgt dat aantal zelfs met een factor 2, soms zelfs 3. Vandaar dat we goed geplaatst zijn om wat  goede tips mee te geven.

Trouwe gasten eerst. 

Tenzij je een naam hebt die tot in elke uithoek van het land galmt als je hem fluistert, ga je het vooral van je bestaande klanten moeten hebben. Denk na hoe je ze best bereikt. Heb je een newsletter? Perfect! Anders volstaan van Facebookberichten en een flyer ook wel. Sommige ondernemers zoeken zich suf over een geweldig thema, maar om eerlijk te zijn… het zijn trouwe gasten. Zij vinden het geweldig wat je ook doet! Jij bent hier ‘in charge’. Het enige wat je moet doen is zorgen voor een goede uitwerking.

Totaalconcept.

Een thema zoeken is vrij makkelijk, het uitvoeren moeilijker. Hawaii? Dan moet alles tropisch ademen! Vlaamsch? Dan wil ik de stoofvlees-friet al ruiken van 100 meter ver. You get the point. Het is een platgetreden pad, maar het is wel zo. Iedereen begint later en later aan de voorbereiding voor de overgang van oud naar nieuw. Met als gevolg dat alle druk op de leveranciers komt te liggen en waardoor je jezelf ook onnodig stress bezorgt. Start er gewoon een week vroeger mee, da’s al een wereld van verschil!

 

Een week eerder starten?

Dan kan je tot eind november gebruik maken van de kortingscode FLYER10 voor maar liefst 15% korting op al je flyers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *