home Beurs of evenement Horecava 2019 meer beleving dan ooit

Horecava 2019 meer beleving dan ooit

Elke keer je gasten blijven verrassen, blijven vernieuwen en een nog succesvoller jaar draaien dan daarvoor. Wensen die jij, als professional in de foodservice, waarschijnlijk ook hebt. Met een bezoek aan de Horecava van 7 tot en met 10 januari 2019 (dagelijks 10-18 uur in de RAI Amsterdam) begin je het jaar meteen goed: met ruim 700 deelnemers onderverdeeld in 10 segmenten bieden we je alles om van 2019 een top jaar te maken voor jou én je gasten.

Maar liefst 94% van de bezoekers raden de Horecava aan!
Met dit jaar 12.000m2 extra oppervlakte aan innovaties, unieke concepten, interessante producenten en mooie producten willen we jou blijven verrassen, verder helpen en je een unieke ervaring geven.

Nieuw segment: food Mobility & Delivery
In 2019 introduceren we nu een nieuw segment: Food Mobility & Delivery, waarbij je kennismaakt met de met ‘klassieke’- en ‘nieuwe’ vervoersmiddelen, partners in maaltijdbezorging en de inrichting ervan.

Luuk Scholte, Group Food Director Horecava: ‘Trends vormen voor ons de basis om nieuwe initiatieven aan de beurs toe te voegen om zo de horeca professional nog beter te helpen.’ Een tip die veel bezoekers geven is het InnovationLAB; een echte must see om vooruitstrevende ideeën, producten en diensten te zien. Ook te vinden in het LAB: het AdviesLAB, het Start-upLAb, met meer dan 30 startups,

en de Innovation Gallery.

Bier-trend
Tijdens de Horecava springen we in op de on going bier-trend; het Bar segment krijgt een eigen speciaal- en craft bier hal met twee speciale pop-up bier restaurants met als thema food pairin

g met bier.

Wedstrijden
Natuurlijk zijn er ook de vertrouwde wedstrijden van het Gastronomisch Gilde. Tijdens de HANOS Gouden Koksmuts strijden o.a. Marco van der Wijngaard van Restaurant ’t Amsterdammertje*, Vincent van der Zalm van Restaurant Parkheuvel** en Jozua Jaring van Ratatouille Food and Wine* om de titel. Iets verderop werkt het wedstrijdteam van de bakkerijbranche aan een showstuk en in het segment Fast Casual vind je de Lekkerste Wedstrijden.

Toonaangevende chefs bereiden heerlijke gerechten in de Pop-up restaurants, zoals The Traveller; het toekomstige restaurant van Michiel Deenik, Neal Valentijn (Visaandeschelde, The Roast Room) en compagnon Jeroen van Brussel.

Spetterend avondprogramma in hartje Amsterdam
Na de beursdagen op 7,8 en 9 januari organiseren we ’s avonds de Horecava Street Takeover in hartje Amsterdam. Dit is dé plek om na de beurs op een informele manier te netwerken, dineren, borrelen of even lekker de dag van je af te dansen. Daarbij krijg je met je Horecava Badge ook nog eens 10% korting op eten en drinken bij de aangesloten gelegenheden.

De Horecava is hét event in de foodservice waarmee je het nieuwe jaar goed begint!
Bestel nu je tickets met korting voor slechts €25,-, per stuk. Na 31 december is de prijs €55,- per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *