home Nieuws Doe je voordeel met GGM Gastro Waarom zou je meer uitgeven dan nodig is?

Doe je voordeel met GGM Gastro Waarom zou je meer uitgeven dan nodig is?

Horecagroothandel GGM Gastro bestaat al 17 jaar en heeft sinds juni dit jaar ook een vestiging in Amsterdam. Voorheen moesten alle pizzaovens, mobiele kookstations, pizzakoeltafels en dönnergrills uit Duitsland komen of via de webshop. Nu kunnen pizzabakkers, ijssalonhouders, hoteliers, chef-koks en branchegenoten veel makkelijker een kijkje nemen in de grote showroom (vlakbij Makro).

GGM Gastro heeft bewezen de ideale keuze te zijn voor horecabedrijven en bedrijven in aanverwante branches als het gaat om de beste prijs-kwaliteitverhouding. In heel Europa is er geen horecagroothandel dat keukenapparatuur voor een lagere prijs op de markt zet dan GGM Gastro. Niet voor niets heeft het bedrijf Dunkin’ Donuts binnengehaald als tevreden klant. Natuurlijk ben je in de showroom ook van harte welkom voor een deskundig advies over het complete plaatje.

Verstandig investeren

Ben je starter of wil je gewoon voorzichtig zijn met wat je uitgeeft? Haal je vaatwasser, koelkast, kookapparatuur en al je andere keukenapparatuur en benodigdheden bij GGM Gastro. Wie rustig wil opstarten kan kiezen voor RVS meubelen van de Eco lijn. Er is ook een Primium lijn verkrijgbaar met beter RVS. Alles wat je maar nodig hebt om je gast volledig in de watten te leggen is hier verkrijgbaar. Van luxe combisteamers tot afzuigsystemen en van wokfornuizen tot sap dispensers. Ook voor wafelijzers, eierkokers, crêpemakers en andere kleine keukenapparaten ben je aan het juiste adres. Je kijkt je ogen uit!

Leasing

Slim is het ook om de spullen niet te kopen, maar te leasen. lease betaalt zich eenvoudig terug en je beschermt je liquiditeit. Leasepercentages worden niet opgenomen in de balans en hebben een positief effect op het eigen vermogen.

Ben je toch in de showroom en wil je echt geld besparen? Vaak zijn er ook een flink aantal apparaten te koop met een kleine beschadiging. Deze B-ware producten gaan de deur uit met fikse kortingen.

Meer weten? Ga gauw langs of bekijk alvast de website: www.ggmgastro.com/nl .

Showroom Amsterdam-Duivendrecht: Spaklerweg 87 in Amsterdam. Tel: +31 (0) 2089 1235 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *