home Nieuw product Introducties op de Horecava Vandemoortele

Introducties op de Horecava Vandemoortele

Smakelijke innovaties

Tijdens de Horecava verzorgen onze culinair adviseurs van Vandemoortele op onze stand een inspirerende proeverij met een aantal van de nieuwe producten. U bent uitgenodigd langs te komen om te proeven en daarbij te profiteren van onze interessante beursaanbiedingen.

Gouda’s Glorie 900 ml flacon
Vandemoortele presenteert onder het merk Gouda’s Glorie een vernieuwde range Gouda’s Glorie bakken & braden en margarines. De verpakkingen hebben een restyling ondergaan en de 750 fles  heeft nu plaats gemaakt voor een nieuwe 900 ml flacon met verbeterde receptuur. De fles is nu steviger en gebruiksvriendelijker en heeft een nieuw en modern uiterlijk gekregen. Het is een geelgoud braadvet met botersmaak, gemaakt van zuiver plantaardige vetten, dat zorgt voor een mooi bruin en knapperig eindresultaat. Geschikt voor bakken en braden op zeer hoge temperaturen, dus ook op de bakplaat en in de combisteamer. Bovendien is Gouda’s Glorie bakken & braden ook geschikt voor vegetariërs en is lactosevrij. Gouda’s Glorie Bakken & Braden is verkrijgbaar in een flacon van 900 ml, can van 3 liter en emmer van 10 liter.

Rozenbroodjes: ruw gebakken korst

Met de dunne korst en stevigere kruim zijn de robuuste rozenbroodjes bij uitstek geschikt om van te genieten. De rozenbroodjes worden handmatig gekeerd en vervolgens ondersteboven gebakken. Zo krijgen ze een ruw gebakken korst, die sterk doet denken aan een roos, vandaar de naam. Elk broodje krijgt zo zijn eigen unieke uiterlijk. Na het bakken worden ze licht bebloemd. De opkomst van oude granen, zoals rogge geeft invloed op de textuur en smaak van het brood. De Rozenbroodjes krijgen hierdoor een dichte kruim en hebben een hoog vezelgehalte, waardoor het brood compacter is en het een volle smaakbeleving heeft.

Voor de streetfoottrend

Streetfood groeit, zo ook de gourmet hamburger oplossingen, die al enige tijd aan consumenten worden aangeboden. Nederlanders eten circa 25 hamburgers per persoon per jaar. Dat zijn zo’n 400 miljoen hamburgers per jaar in Nederland. Naast de 100 grams flaguette is er nu ook een 70 grams variant leverbaar. Deze 70 grams flaguette is ideaal voor hamburgers of vegetarische burgers. De flaguette is een rond, plat broodje. Dit ongesuikerde, in de vloeroven gebakken broodje is licht bebloemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *