home Nieuw product Lebo Kaas lanceert Frisse roomkaas met verlaagd vet

Lebo Kaas lanceert Frisse roomkaas met verlaagd vet

Tijdens de Horecava introduceert Lebo Kaas haar nieuwe lijn smeerbare roomkaas in hersluitbare bakken: Volle roomkaas en Frisse roomkaas. Beide soorten zijn met ingang van januari verkrijgbaar bij de grossier in de smaken naturel en bieslook. De volromige varianten zijn verbeterd in smaak en functionaliteit. De Frisse varianten zijn compleet nieuw. Door roomkaas met 30% minder vet speelt Lebo in op de trend van bewust genieten.

VOLLE EN FRISSE ROOMKAAS

Voortaan kan er gekozen worden uit twee type roomkaas, ieder met hun unieke eigenschappen.

Lebo Volle roomkaas – romig & stevig heeft een volromige smaak, is goed smeerbaar en is daarnaast ook geschikt voor warme toepassingen. De stevigheid is zo uitgebalanceerd dat deze snel smeerbaar is met een lepel of mes op een broodje, maar biedt ook voldoende stevigheid voor het verwarmen in de oven of het verwerken in een soep. Lebo Volle roomkaas loopt niet uit en schift niet.

Lebo Frisse roomkaas – licht & zacht bevat slechts 17,5% vet door toevoeging van yoghurt. Dit is 30% minder vet dan reguliere roomkaas. Tevens zorgt dit voor een frisse smaak en een zeer smeerbaar product. De Frisse roomkaas is bijzonder geschikt als gezonde vervanger voor op een broodje, bagel en wrap. Maar is ook als gezonde basis te gebruiken voor vele recepten, zoals een dip, crème of spread.

HORECAVA

Tijdens de Horecava van 7 t/m 10 januari laat Lebo’s culinair adviseur de veelzijdigheid van de Frisse roomkaas zien. Zoals crudité met dips, wraps met een spread en diverse frisse crèmes. Bezoek Lebo Kaas op stand 07.235. Om zoveel mogelijk klanten bekend te maken met de nieuwe Frisse roomkaas, ontvangt iedereen bij een bestelling van 3 kilobakken roomkaas de 4e gratis.

MAAK JE LUNCHGERECHT INSTAGRAMMABLE

Als ondersteuning van deze introductie kunnen Lebo gebruikers meedoen aan de actie ‘maak je lunchgerecht instagrammable’. Deel je Lebo roomkaas creatie op Instagram met #Lebo #roomkaas en inspireer anderen met jouw lunchgerecht. De uiteindelijke winnaar ontvangt 4 uur expertise van Lebo’s culinair adviseur.

LEBO VERSE ROOMKAAS

Lebo Kaas is een familiebedrijf in het Groene Hart. Ambacht en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden. Daarom maakt Lebo Kaas als enige in Nederland zelf roomkaas direct vanuit verse weidemelk en room. De melk is afkomstig van koeien die ten minste 120 dagen per jaar buiten lopen.

Lebo is hét merk roomkaas binnen foodservice met onderscheidende kwaliteit, verpakkingen en een eerlijk verhaal. Onmisbaar in de professionele keuken door de unieke eigenschappen. Lebo verse roomkaas is vegetarisch en vrij van gelatine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *