home Nieuws Multiplatform booqt succes

Multiplatform booqt succes

Het restaurant zit voller dan vol, de keuken draait op volle toeren en de bediening is non-stop bezig met haar gasten. Je hebt net orders opgenomen aan een tafel van 12 – een verjaardag – met enkele maatwerkaanpassingen in verband met allergieën. En net als je alles wilt bevestigen op je kassa-app, tikt een passerende collega je per ongeluk opzij. Daardoor valt je handheld (iPhone) uit je handen op de grond. Kapot. Paniek?

Nah. Je loopt gewoon even naar achter en pakt een reserve handheld. Een Android-smartphone deze keer. En als er geen reserve was geweest, had je ook nog de kassa-app gewoon op je eigen mobiel kunnen installeren. Je logt in met jouw vaste bediendenummer, en de app start precíes waar je net gebleven was. Alle bestellingen van je tafel staan er dus nog steeds in, wachtend op je bevestiging. Je hoeft je gasten niets opnieuw te vragen en kunt gewoon soepel door met je dienst. Dát is booq.

Hardware- en besturingssysteem onafhankelijk

Ons zelfontwikkelde businessplatform booq is méér dan de slimste tabletkassa. Het is een multiplatform POS-systeem dat we steeds meer hardware- en besturingssysteem onafhankelijk maken. Waarom? Nou, omdat Eijsink zowel de kleine bakker op de hoek als de grote, landelijke cateraar wil kunnen ondersteunen. Software zich moet kunnen vormen naar je wensen, en níet je zaak beperken. Dat zien we terug in de praktijk: als ondernemer van nu wil je zelf kiezen of je met vaste kassa’s, tablets of professionele handhelds wilt werken. Of een mix daarvan, natuurlijk. Wij willen die flexibiliteit, die schaalbaarheid, nóg beter maken. En dus is booq nu, naast de Android-basisapplicatie, ook uitgebreid met iOS en Windows! Je kunt zelfs op één locatie met verschillende besturingssystemen werken. Zo bieden we ondernemers én hun teams ongekend veel extra vrijheid.

100% flexibiliteit

Eijsink ziet die flexibiliteit als de toekomst. En niet alleen zakelijk – over een aantal jaren regelen we waarschijnlijk praktisch alles met de handzame smartdevices die we bij ons hebben. Daarom ontwikkelen we booq bewust zo dat het zich naar jóuw voorkeuren gedraagt. Alle belangrijke functies zijn bijvoorbeeld op verschillende manieren benaderbaar: tikken, swipen, een knop ingedrukt houden…  Zo kun je een rekening splitsen of artikelen verwijderen van een bon zoals dat voor jou het prettigst werkt. En het snelst. Bovendien is booq volledig responsive, dus de lay-out schaalt perfect naar de grootte van het device dat je gebruikt. Wil je de indeling aanpassen? Doen! In seconden heb je kolommen toegevoegd of de lettergrootte aangepast. Heb je wel 15 handhelds in huis maar draaien deze nooit allemaal tegelijk? Of heb je ’s avonds een heel ander kassagebruik

dan overdag? Ook daar hebben we aan gedacht: we werken met een ‘gelijktijdige gebruikers’-systeem, waarbij je betaalt voor het aantal kassa’s dat je tegelijk actief wilt hebben. En je verkoopstatistieken? Die worden nooit op lokale devices bewaard, maar gaan goed versleuteld door naar de cloud. Dataintegriteit gegarandeerd. Met dit platform draait je werk om mensen, service en kwaliteit. Niet om lastige programma’s of onvindbare data. Klinkt goed, toch? booqkassa.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *