home Nieuws Verrassend Vers,  Verfrissend Lekker

Verrassend Vers,  Verfrissend Lekker

Verrassend Vers,  Verfrissend Lekker………

zo begon 30 jaar geleden Koos van der Wind met z’n eerste slogan voor zijn Roomkaas.  Daar staan ze bij Windmolenkaas, 30 jaar later, nog steeds voor! Verse ingrediënten, frisse Roomkaas, vol verrassingen! Innovatief, altijd op zoek naar nieuwe smaaktrends en andere gebruiksmomenten voor de lekkerste Roomkaas.

Het authentieke recept is gebleven! Al 30 jaar wordt op ambachtelijke wijze de Roomkaas van Windmolenkaas bereid uit melk en room. Uniek is, dat pas na het terugkoelen en een korte rijping, de basis langzaam wordt gekneed tot een gladde-zalvige massa waaraan, in de laatste processtap, de verse ingrediënten worden toegevoegd. Hierdoor ontstaat een gladde structuur met een bite van de verse kruiden of stukjes fruit.  Net als toen… met passie en enthousiasme die onze kaasmakers al sinds jaar en dag drijft.

Was Roomkaas eind jaren ’80 nog nieuw, is dat heden ten dage niet meer weg te denken! De mogelijkheden zijn eindeloos want Windmolenkaas verse roomkaas is zowel koud als warm te gebruiken. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze roomkaas, bezoek onze stand op de Horecava 07.443 en laat u verrassen.

Windmolenkaas. Want alles draait om smaak! En dat proef je, toen en nu nog steeds!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *