home Beurs of evenement Zien we elkaar op de Gastro_Tek 2019?

Zien we elkaar op de Gastro_Tek 2019?

Het aftellen naar Gastro_Tek, dé vakbeurs voor de hotellerie en gastronomie op 21 en 22 januari, is begonnen. Heeft u zich al aangemeld voor de gratis cursus levensmiddelenhygiëne? Deze wordt door Dr. Becher GmbH georganiseerd op maandag 21 en dinsdag 22 januari conform de Duitse regelgevingen rondom hygiëne. Klik hier om u direct aan te melden voor de cursus.

Bent u nog niet in het bezit van een exclusief beursticket? Bestel dan nu uw gratis beursticket en vergeet niet om u op onze website te registreren voor de Gastro_Tek beurs. Een ticket geeft u toegang tot de beurs op zowel 21 als 22 januari (www.gastro-tek.eu).

Zien we elkaar op de Gastro_Tek 2019?

De Gastro_Tek beurs is op 21 en 22 januari 2019 open van 10:00 tot 18:00 uur voor alle geregistreerde vakbezoekers.

Namens beurs- en congrescentrum Messe Kalkar zou ik u graag welkom heten op de Gastro_Tek beurs.

Hartelijke groeten,

het Gastro_Tek – beursteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *