home Opening / Presentatie Carstens Amsterdam opent woensdag 6 februari de deuren

Carstens Amsterdam opent woensdag 6 februari de deuren

Woensdag 6 februari opent Carstens Amsterdam de deuren voor publiek. Vanaf vandaag is het mogelijk reserveringen te maken. Carstens Amsterdam opent aanvankelijk enkel voor diner en neemt vanaf maart ook reserveringen aan voor de lunch. Met plaats voor 85 couverts is Carstens zeven dagen per week de ideale eetgelegenheid voor zowel kleine als grote gezelschappen. Op de menukaart vind je gerechten met producten die veelal van Nederlandse bodem zijn. Op deze manier laat Carstens zien wat de Nederlandse bodem, velden, weilanden en wateren te bieden hebben; van de Veluwe tot de Noordzee. Carstens Amsterdam is een samenwerking tussen voormalig Librije *** chef Maik Kuijpers en Park Plaza Victoria Amsterdam.

Vanaf vandaag is het mogelijk om reserveringen te maken bij Carstens Amsterdam. Woensdag 6 februari opent Carstens de deuren. De toegankelijke, sfeervolle brasserie is een plek bedoeld voor een ieder die houdt van écht lekker eten. Niets te ver gezocht. Carstens brengt de boerderij naar de stad. Naast de producten van Nederlandse bodem hebben ook de wijnen een connectie met Nederland. Dit kan variëren van wijnen van eigen bodem tot Nederlandse wijnmakers die geëmigreerd zijn naar het buitenland.

Carstens
De naam Carstens is geïnspireerd op die van de familie Carstens die in de 19e eeuw woonde en werkte in een van de kleine huisjes in het aanpalende hotel Park Plaza Victoria Amsterdam. Op dit bijzondere levensverhaal is het boek ‘Publieke Werken’ gebaseerd dat in 2015 verfilmd is. Carstens Amsterdam heeft een eigen ingang aan de Hasselaerssteeg gelegen tussen het Damrak en de Martelaarsgracht. Carstens Amsterdam is een samenwerking tussen Maik Kuijpers en Park Plaza Victoria Amsterdam. Park Plaza Victoria Amsterdam is onderdeel van de PPHE Hotel group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *