home Nieuws Kaat Mossel krijgt nieuwe (gasloze) keuken

Kaat Mossel krijgt nieuwe (gasloze) keuken

Restaurant gaat over op inductie koken en plaatst apparatuur uit het topsegment

Het Rotterdamse restaurant Kaat Mossel krijgt een gloednieuwe keuken en koppelt daarmee voorgoed af van de gasleiding. Met Qook! – de horecakeuken van Qbtec – gaat het restaurant volledig over op elektra en beschikt binnenkort over de nieuwste snufjes en ontwikkelingen op het gebied van inductie, bakplaten, friteuses, koelingen en afzuigsystemen. Een facelift om je vingers bij af te likken.

Veilig, hygiënisch en milieuvriendelijk
Koken op elektra heeft volgens Ron Hirt, eigenaar van Kaat Mossel, veel voordelen. Het is sneller, zuiniger en beter voor het milieu. Daarnaast verlaagt het de kans op brand aanzienlijk, wat de werkomgeving voor het personeel stukken veiliger maakt. Ook de ronde hoeken van het nieuwe keukenmeubilair draagt bij aan veiligheid op de werkvloer. Daarbij is het meubilair naadloos, en dus zeer hygiënisch. Voor de gezondheid heeft koken op elektra tevens voordelen. Door de grote, gietijzeren bakplaat van Adieu is er bijvoorbeeld aanzienlijk minder vet nodig voor het bereiden van de gerechten.

Alle nieuwe, high end apparatuur van Kaat Mossel wordt geleverd door Qbtec uit Woerden: de nummer één producent van maatwerk grootkeukenapparatuur. Ron Hirt: “Qbtec installeert onze gehele Qook! keuken, inclusief een managementsysteem om alles volledig op stroom te kunnen laten functioneren. Als er iets vervangen of gerepareerd moet worden, zijn de materialen en vakmensen dicht bij huis. In onze nieuwe keuken staat straks het nieuwste van het nieuwste op het gebied van keukenapparatuur. Ik ben enorm trots op onze samenwerking.”

Na de fikse verbouwing hoopt het team van Kaat Mossel u vanaf 13 februari als vanouds weer van dienst te kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *