home Uitgelicht EEN GIN GEÏNSPIREERD OP HET ENGELSE PLATTELAND IN DE ZOMER

EEN GIN GEÏNSPIREERD OP HET ENGELSE PLATTELAND IN DE ZOMER

Terwijl de wereldwijde ‘gin-boem’ floreert, blijft BOMBAY SAPPHIRE de leiding nemen en kondigt vandaag de lancering aan van BOMBAY SAPPHIRE® Limited Edition: English Estate – een gin geïnspireerd op het landschap dat de thuisbasis van het merk op het Engelse platteland omringt, op tijd voor de zomer van 2019.

De eerste in een serie van limited edition productinnovaties door het merk in de komende jaren, is BOMBAY SAPPHIRE® English Estate liefdevol handgemaakt door de ‘Master of Botanicals’ en de ‘Master Distiller’ in Laverstoke Mill in Hampshire in het Verenigd Koninkrijk, de thuisbasis van het merk. De befaamde en zeer geliefde citrussmaak van de wereldwijde nummer een premium gin BOMBAY SAPPHIRE is zorgvuldig getrokken met drie nieuwe botanicals in de nieuwe limited edition London Dry Gin; Poleimunt, Rozenbottel en gebrande Hazelnoot. Deze mix van botanicals resulteert in een heldere citrustoon, verkwikt met munt, die een lichte en levendige smaak creëren voor de ultieme zomer-gin, ontworpen om op een creatieve manier van te genieten in een variëteit aan cocktails.

Ondersteund door een 360 wereldwijde lanceringscampagne, zal de lang verwachte limited edition slechts beschikbaar zijn voor 12 maanden, en beland fysiek in de winkels vanaf april 2019.

Ivano Tonutti, Bombay Sapphire Master of Botanicals geeft aan, “Iedere botanical in onze gin wordt zorgvuldig gebalanceerd om een soepele en complexe smaak te creëren en voor de nieuwe BOMBAY SAPPHIRE® English Estate geldt niets anders. Met de hand geselecteerd uit het Engelse landschap en creatieve inspiratie die gehaald is van de Hampshire thuisbasis van BOMBAY SAPPHIRE, brengen de additionele botanicals een op de zomer geïnspireerde levendige gin voort. Barstend van de heldere citrustonen en verkwikt met munt, brengt BOMBAY SAPPHIRE® English Estate een subtiele smaakexplosie voort om van te genieten voor fans van gin.”

BOMBAY SAPPHIRE® English Estate brengt ook twee op maat gemaakte cocktails naar voren die specifiek zijn ontworpen om de nieuwe limited edition te tonen. The Secret English Garden mixt BOMBAY SAPPHIRE® English Estate met Fever-Tree ginger ale en troebele appelsap – geserveerd met citroen, appel, tijm en ijs. Voor een meer klassieke cocktail met een twist is de BOMBAY SAPPHIRE® English Estate Gin & Tonic, een enkel of dubbel schenkmaatje gecombineerd met Fever-Tree tonic, geserveerd over ijs, en gegarneerd met munt en een citroenschijfje.

Een selectie aan POS en bijkomstige in-bar materialen zijn beschikbaar voor diegenen die de gin uitleveren, geïnspireerd op het design van de nieuwe limited edition fles. Winkeliers kunnen ook met trots de nieuwe fles tonen met BOMBAY SAPPHIRE® English Estate hot spots en speciale schap-labels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *