home Nieuws Horecasite breidt uit

Horecasite breidt uit

Horeca is nog nooit zo booming geweest als op dit moment, lijkt wel. Dat is ook overduidelijk merkbaar aan het aantal bezoekers van horecasite.nl. Goed nieuws: Deze website met het grootste aanbod aan horecabedrijven en horecabenodigdheden richt zich vanaf nu ook op België.

Iedere ondernemer die op zoek is naar een fantastische locatie voor een horecazaak in Knokke, Antwerpen, of een andere plaats in Vlaanderen vindt wat hij zoekt op de Horecasite voor België. Waar wacht u nog op?

Net als de Nederlandse horecasite is de Belgische versie veel meer dan alleen een soort markplaats met interessante mogelijkheden voor starters en door de wol geverfde horecaprofessionals. Het is ook een platform met interessant horecanieuws en een wisselend aanbod van horecabenodigdheden. Wie zelf een overbodige vriezer heeft staan of terrasmeubilair dat een tweede leven verdient, kan deze voor een ander nog waardevolle goederen ook plaatsen op de website.

Horecasite.nl is allesbehalve een eendagsvlieg. De website bestaat inmiddels meer dan vijftien jaar. Ben je van plan om een restaurant, lunchroom, cafetaria of een andere onderneming te starten in België of Nederland? Wil je jouw horecabedrijf verkopen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er zoal te koop is in de markt? Horecasite is graag je nieuwsbron. Veel succes met de zaken!

Horecasite de site voor ondernemend horeca !!

Horecasite.be

Horecasite.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *