home Nieuw product, Uitgelicht Lebo Kaas introduceert Frisse zuivelspread: een pure basisspread voor op brood en wraps met een laag vetgehalte

Lebo Kaas introduceert Frisse zuivelspread: een pure basisspread voor op brood en wraps met een laag vetgehalte

Lebo kaas, onderdeel van de Lekkerkerker Groep, lanceert vandaag haar Frisse zuivelspread. Hét smakelijke en gezonde alternatief zuivelspread voor op brood en wraps. Lebo Frisse zuivelspread heeft een pure zuivere smaak en is gemaakt van verse Hollandse weidemelk en plantaardige oliën. Het bevat een laag gehalte verzadigd vet en past daarmee goed in een verantwoorde lunch of gerecht. De Frisse zuivelspread is vanaf juni bij de grossier verkrijgbaar in de smaken naturel en bieslook & peterselie.

Frisse Zuivelspread

Lebo Frisse zuivelspread is romig en licht en is daarmee de ideale basis spread voor op brood, sandwiches en wraps. De spread is direct uit de koeling goed smeerbaar en kant-en-klaar voor gebruik. Daarnaast is de spread geschikt als basis voor dips en als verrijker in soep, salade en saus.
De Frisse zuivelspread bevat slechts 10,6% (10,3% voor bieslook & peterselie) verzadigd vet en is daarmee een goede vervanger van boter, mayonaise en crème fraîche. De zuivelspread is vegetarisch en vrij van gluten, palmolie en gelatine. Lebo speelt hiermee in op de behoefte aan verantwoorde producten en helpt koks met de uitdaging omtrent de groeiende vraag naar vegetarische gerechten.

 Hoe te gebruiken?

Zuivelspread is te gebruiken van ontbijt tot aan diner en verdient daarmee een vaste plaats in iedere professionele keuken. Van de Hollandse keuken, Indiaans, Tex-Mex tot aan Scandinavisch. Door het lage gehalte aan verzadigd vet past deze zuivelspread binnen de richtlijnen van het Voedingscentrum voor een Gezonde Schoolkantine.

Bieslook & Peterselie biedt de chef het gemak van een kant-en-klaar product. Terwijl de neutrale smaak van Naturel ruimte biedt om er eenvoudig eigenheid aan te geven met eigen ingrediënten.

In een producttest door koks is zijn de beide varianten goed tot zeer goed getest op smaak en toepassing.

“Het is een verrassende en frisse spread. Ik kan hem in verschillende gerechten en broodjes gebruiken, maar hij staat qua smaak ook heel goed op zichzelf. Omdat hij minder vet is dan bijvoorbeeld crème fraîche kan ik hem ook goed in warme toepassingen hanteren.” Executive chef van internationale hotelketen

Testers gezocht!

Lebo stelt de wens van de klant voorop en wil garant staan voor een perfecte productkwaliteit, zowel in toepassing als in smaak. Daarom zoekt Lebo professionele horeca locaties om de Frisse zuivelspread te testen. Testers kunnen zich melden via https://lebokaas.nl/nl/testen. De eerste 100 aanmeldingen ontvangen gratis Lebo Frisse zuivelspread om te testen.

Over Lebo Kaas

Lebo Kaas is een familiebedrijf in het Groene Hart. Ambacht en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden. Zo maakt Lebo Kaas als enige in Nederland zelf roomkaas, en nu dus ook zuivelspread, direct vanuit verse weidemelk en zo min mogelijk toevoegingen. De melk is afkomstig van koeien die tenminste 120 dagen per jaar buiten lopen. Lebo is hét merk roomkaas binnen de foodservice met onderscheidende kwaliteit, verpakkingen en een eerlijk verhaal. Onmisbaar in de professionele keuken door de unieke eigenschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *