home Nieuws Faillissement Wijnmakelaarsunie: Exclusieve en kwaliteitswijnen onder de virtuele hamer!

Faillissement Wijnmakelaarsunie: Exclusieve en kwaliteitswijnen onder de virtuele hamer!

Troostwijk Auctions organiseert een online veiling van Exclusieve en kwaliteitswijnen afkomstig uit het faillissement van de Wijnmakelaarsunie, de grootste wijnimporteur van België. In deze veiling o.a.: BORDEAUX: Pétrus 2014-2015, Le Pin, Lafite-Rothschild; MAGNUMS: Pétrus, Château Margaux, Mouton-Rothschild, Trotanoy; CHAMPAGNES: Pol Roger, Delamotte, Ruinart; BOURGOGNES: 49 verschillende wijnen van het domein Coche-Dury +500 flessen (o.a.: jaargangen 2000,2005,2009 & 2010, 2015 blanc & rouge), Henri Boillots, Meo-Camuzets, Gouges, Chandon de Briailles, Ponsot, etc.
Deze bijzondere veiling sluit op 19 mei. Klik hier om de veiling te bekijken!

De enorme veilingcollectie van de Wijnmakelaarsunie bestaat in totaal uit zo’n 130.000 flessen. Stukje bij beetje worden alle schatten uit de kelders tevoorschijn gehaald en beschikbaar gemaakt voor kopers. De collectie is gesplitst in twee delen: ca. 50.000 “Exceptional & Superb” flessen die via Winefield’s Auctioneers in een reeks van live-veilingen (België, Singapore en Amsterdam) onder de hamer worden gebracht. De eerste veiling heeft inmiddels een aantal wereldrecords gebroken. Onder meer voor een fles Romanée-Conti Grand Cru 2005, die voor 60.500 euro van eigenaar wisselde. De ca. 80.000 wat meer betaalbare flessen worden via Troostwijk Auctions geveild. Een mooie kans voor particulieren, restaurants en groothandels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *