home Nieuws FHC Formulebeheer geeft jubileumboek uit

FHC Formulebeheer geeft jubileumboek uit

Speciaal voor het zilveren jubileum van Family én FHC Formulebeheer geeft FHC Formulebeheer een jubileumboek voor Family-ondernemers uit. Chantal van der Meer, marketing manager van FHC Formulebeheer, deelde het eerste exemplaar uit aan bekende chefkok Pierre Wind tijdens de jubileumviering.

“We hebben al heel wat recepten verzameld,” zegt Chantal van der Meer, Marketing Manager voor FHC Formulebeheer. “Daar hebben we nu een mooi boek van gemaakt waarin je alle recepten terugvindt, maar ook verhalen van een aantal ondernemers.”

Jubileumboek

In het jubileumboek staan alle Family specials benoemd. De burgers, frites specials, unieke salades en Verdraaid Lekker ijsjes. Daarnaast is de kennis van Family-ondernemers gebundeld. Verschillende interviews over bezorgen, routing en menu-optimalisatie geven de franchisenemers verdere inzichten in trends en ontwikkelingen.

De kers op de taart zijn de recepten en adviezen van Pierre Wind. Voor het jubileum ging Pierre een samenwerking aan met Family. Hij bedacht recepten, zoals de knettersalade, pestofrikandel, famsalon en gouden burger.

De boeken zijn uitgedeeld aan de Family-ondernemers. Het boek dient ter inspiratie, maar is ook gelijk een mooi receptenboek dat ondernemers er van tijd tot tijd bij kunnen pakken.

Andere jubileumacties

De jubileumactie vormt een onderdeel van het jubileumjaar van Family én FHC Formulebeheer. Er zijn al eerder speciale jubileumgerechten van Pierre Wind geïntroduceerd. Ook gingen de ondernemers en andere relaties van FHC Formulebeheer eind april op trendtour naar New York.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *