home Nieuws Hendrick’s Gin verlegt universele grenzen van cocktailgarnering

Hendrick’s Gin verlegt universele grenzen van cocktailgarnering

Met de zomer in aantocht lanceert Hendrick’s Gin zijn langverwachte Cucumber Curler giftpack, waarmee iedereen in een handomdraai dé fundamentele komkommergarnering van de verfrissende Hendrick’s Gin & Tonic een artistieke twist geeft. De nieuwste limited edition giftpack met komkommerkruller stelt zelfs de onhandigste ginliefhebbers in staat een doodgewone komkommer te transformeren in een spectaculair spiraalvormig meesterwerk. Hendrick’s Gin Cucumber Curler giftpack is vanaf begin juni voor de reguliere prijs verkrijgbaar bij de betere slijterij en groothandel.

De zomer staat voor de deur, mensen fietsen fluitend door de straten. Tuinen, parken en terrassen worden gevuld met vrolijk en bovenal dorstig volk. Hendrick’s Gin & Tonic, met de wonderlijke infusies van komkommer en rozenblaadjes, is de ideale en zeer geliefde dorstlesser voor deze zonnige momenten. Na het eclatante succes van eerdere limited edition giftpacks in de feestmaanden, richt Hendrick’s Gin nu zijn komkommersperen op de zomer met de Cucumber Curler. Dankzij dit unieke gereedschap laat eenieder zijn of haar drinkgezelschap verwonderen met deze ingenieuze groentegarnering in hun favoriete Hendrick’s Gin & Tonic.

Klik hier voor een vernuftige video met uitleg voor het gebruik deze kunstzinnige komkommerkruller. Na deze verdieping over de edele kunst van het garneren, dient men niet te vergeten dat de garnering slechts het spreekwoordelijke (doch essentiële) puntje op de ‘i’ is in Hendricks Gin & Tonic, waarvan onderstaand het bewezen recept:

HENDRICK’S GIN & TONIC – Ingrediënten

50 ml Hendrick’s Gin
150 ml Premium Tonic Water
Garnering

Een verse, oogstrelende komkommer-krul
Bereiding
Vul een longdrinkglas met ijsblokken. Schenk hierin de Hendrick’s Gin en top af met het tonic water. Garneer met een prachtige komkommer-krul.

Hendrick’s Gin Cucumber Curler is vanaf heden voor de reguliere prijs verkrijgbaar bij de betere slijterij en groothandel.

Over Hendrick’s Gin
Hendrick’s is de onvolprezen superpremium gin met een eigenzinnig karakter dankzij de wonderlijke symfonie van botanicals en infusies van rozenblaadjes en komkommer. Hendrick’s Gin wordt gedistilleerd in Schotland van 11 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten afkomstig uit alle uithoeken van de wereld, in kleine batches van 500 liter. De gin wordt gemaakt van een melange van spirits uit twee verschillende ketels: de’Carter-Head’ en de ‘Bennett’ ketel. Deze melange wordt vervolgens verrijkt met essences van rozenblaadjes en komkommer. Samen creëren ze een buitengewone, unieke gin met een heerlijk fris en bloemig aroma. www.hendricksgin.com

Over William Grant & Sons
Hendrick’s is onderdeel van William Grant & Sons. William Grant & Sons Holdings Ltd is een onafhankelijke distilleerderij, opgericht door William Grant in 1887, in Schotland. In de 21ste eeuw, vijf Grant-generaties later, is William Grant & Sons een internationale leider in premium spirits. Het familiebedrijf distilleert befaamde Schotse whisky’s als ’s werelds meest populaire single malt Glenfiddich®, de handgemaakte The Balvenie® single malt whisky’s en de beroemde blended Scotch, Grant’s®. Andere iconische namen uit het portfolio van William Grant & Sons zijn Sailor Jerry® Spiced Rum, Monkey Shoulder®, Tullamore Dew® en Drambuie®

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *