home Beurs of evenement FNV Horecabond organiseert uniek event voor professionals in de horeca, catering en recreatie

FNV Horecabond organiseert uniek event voor professionals in de horeca, catering en recreatie

Op maandag 28 oktober 2019 komen horeca-, catering- en recreatieprofessionals vanuit het hele land samen op de GastvrijheidsTOP in Gooiland Hilversum. Dit unieke event vol workshops, food en fun wordt georganiseerd door FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie, onderdelen van vakorganisatie FNV Horecabond.

FNV Horecabond brengt met dit event voor het eerst de drie dienstverlenende sectoren samen en biedt op deze dag talloze inspirerende workshops aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Gezamenlijk

De GastvrijheidsTOP is de opvolger van de Dag van de Horecamedewerker, die FNV Horeca in 2017 en 2018 organiseerde voor uitsluitend horecamedewerkers. “Dit jaar hebben we bewust gekozen voor een gezamenlijk event,” aldus Dick Koerselman, voorzitter FNV Horecabond. “Voor alle sectoren geldt dat gastvrijheid een belangrijk thema is. Medewerkers in de horeca, catering en recreatie steken op deze manier niet alleen veel op over hun vakgebied, maar kunnen ook ervaringen en ideeën uitwisselen met elkaar.”

Van ’s werelds beste bartender tot koffie voor winnaars

Deelnemers aan de GastvrijheidsTOP 2019 kunnen workshops volgen van onder anderen hospitalitytrainer Laura de la Mar, bio food artist London Loy (Topchef Academy, Food Truck Challenge 24Kitchen), drievoudig baristakampioen Lex Wenneker (Dutch Barista Championship) en een van ’s werelds beste bartenders Eric van Beek (winnaar Bacardí Legacy Cocktail Competition 2018).

Over FNV Horecabond

FNV Horecabond, met als onderdelen FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie, zet zich sinds 1898 actief in voor sterke en aantrekkelijke sectoren. FNV Horecabond behartigt de collectieve belangen voor ruim 500.000  medewerkers in de horeca, catering en recreatie. Zij ondersteunt en informeert hen op het gebied van werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *