home Opening / Presentatie Op Utrecht CS opent KAUAI vandaag eerste Europese vestiging

Op Utrecht CS opent KAUAI vandaag eerste Europese vestiging

In de stationshal – binnen de poortjes – opent KAUAI vandaag haar eerste Europese vestiging. Je kunt er terecht voor vers gemaakte wraps, salades, raw juices, smoothies & bowls. Klaargemaakt waar je bij staat, om vervolgens te worden meegenomen of ter plekke te worden genuttigd. Het voor Nederland nieuwe versconcept KAUAI is vanaf vandaag geopend en wil een alternatief zijn ten opzichte van alle andere horecaformules op Utrecht Centraal Station.

KAUAI is een concept uit Zuid-Afrika waar de keten meer dan 150 locaties en 26 jaar ervaring heeft. De naam is afkomstig van een Hawaïaans eiland, dat met zijn overvloed aan verse producten als inspiratie diende voor het versconcept. De locatie in Utrecht wordt de eerste in Nederland, maar de ambities reiken verder. Er ligt vanuit de huidige masterfranchiseovereenkomst een groeiscenario voor Nederland.

Vers & gezond

Alles wordt ter plekke klaargemaakt en is vrij van onnodige toevoegingen. Volgens Jurgen van Wijngaarden, verantwoordelijk voor KAUAI Nederland, onderscheidt KAUAI zich van andere ‘gezonde concepten’ vooral door het brede assortiment en kwaliteit. “Alles is vers en gezond, smaakt goed en geeft energie.” Qua aanbod richt KAUAI zich op alle eetmomenten van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *