home Nieuws Deliveroo start in Almere

Deliveroo start in Almere

Al 850 Almeerders hebben zich online aangemeld

Vanaf 9 oktober is maaltijdplatform Deliveroo beschikbaar voor een groot deel van de 200.000 Almeerders. Er zijn inmiddels meer dan 50 restaurants aangemeld op het platform. Vanaf woensdag 9 oktober kunnen Almeerders bestellen, ook bij restaurants die eerder niet beschikbaar waren voor bezorging, zoals Five Guys, Pallas Athene, Burger ‘n Shake, Het Gouden Huis, Taco y Mas, Viscircus Gebroeders Koning, Hudson en KFC. Dat levert meer keuze op voor Almeerders, extra omzet op voor restaurants, maar ook bijbanen: tientallen bezorgers hebben zich al aangemeld om met Deliveroo te gaan werken.

Al 850 Almeerders aangemeld

Deliveroo is vanaf 9 oktober beschikbaar in vijftien steden in Nederland, waaronder Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Almere past daar heel goed bij, aldus Stijn Verstijnen, directeur Deliveroo Nederland: “Wij zagen de vraag in Almere toenemen. Al meer dan 850 Almeerders hebben zich online aangemeld als klant. Wij bieden de Almeerders graag het gemak van bestellen van al hun favorieten via ons platform. Van de bekende en kwalitatieve ketens, tot familierestaurants en dat ene geweldige tentje met Poké Bowls; wij willen altijd élke optie bieden. Van horecaondernemers horen wij dat dit een kans is om hun omzet te vergroten.”

Restaurant-ondernemer: ‘meer mensen bereiken’

Peter Alvares, franchisenemer bij Bagels & Beans en Hudson, eigenaar van Madame Jeanette en La Maison: “Toen Deliveroo contact zocht, zag ik meteen mogelijkheden voor mijn restaurants. Almeerders komen graag bij ons eten. Maar als dat een keer niet uitkomt en mensen willen thuis genieten van onze maaltijden, dan kan dat nu ook. Via het platform is de bezorging geregeld en we bereiken meer mensen. Ik zie dit als de start van een mooie samenwerking!”

Five Guys thuis

Almeerders kunnen vanaf 9 oktober ook thuis van hun favoriete burger genieten: Five Guys wordt beschikbaar voor bezorging. Five Guys is een Amerikaans ‘fast casual’ restaurant met hamburgers en frites die vers gemaakt worden na het bestellen, met ingrediënten van hoge kwaliteit. Klanten kunnen hun hamburgers precies krijgen zoals zij hem lekker vinden, met een keuze uit 16 toppings. Naast hamburgers, kan iedereen bij Five Guys terecht voor onder meer Hot Dogs, Grilled Cheese Sandwiches, BLT’s en Milkshakes met 11 mix in-opties (waaronder bacon).

Joel Bearden, senior director international brand & marketing Five Guys: “Onze vers bereide hamburgers en frites vallen erg in de smaak bij de Dutchies. En dankzij de bezorging van Deliveroo bereiken we een nog groter publiek, nu ook in Almere.

Vrijdagmiddagborrel

Ook KFC is blij met de komst van Deliveroo naar Almere: “Met deze stap kan iedereen toegang krijgen tot finger lickin’ good chicken – waar en wanneer onze gasten dat willen. Alle favorieten van Almere zoals de Variety buckets voor de vrijdagmiddagborrel of Zinger burgerboxmeal, kunnen nu besteld worden.”

De lancering in Almere wordt op woensdag 9 oktober gevierd met een bikebar – zie foto hieronder – in het centrum, waar voorbijgangers een gratis maaltijd kunnen eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *