home Nieuws ? Jan Versteegh en Kim Kötter staan klaar voor jullie horeca-gelegenheid

? Jan Versteegh en Kim Kötter staan klaar voor jullie horeca-gelegenheid

Horeca Vizier brengt graag de Nederlandse Horeca Prijzen onder jullie aandacht. Vanaf 14 oktober kan er gestemd worden op horeca-gelegenheden en kunnen er ook in jullie gemeente titels gewonnen worden. Deelname aan de verkiezing is gratis.

Als jullie horeca-gelegenheid gemeentewinnaar wordt kunnen jullie je laten huldigen bij het Award Festival in Studios Aalsmeer. Jan Versteegh en Kim Kötter staan dan klaar om met jullie op de foto te gaan.

Jullie kunnen je horeca-gelegenheid nu gratis aanmelden voor de verkiezing via www.horeaprijzen.nl zodat er straks op jullie gestemd kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *