home Nieuws NJOJ Dutch Design, bartafels met gezelligheidsgarantie!

NJOJ Dutch Design, bartafels met gezelligheidsgarantie!

Gezelligheid? Dan mag de demontabele bartafel van NJOJ niet ontbreken. De bartafels van NJOJ hebben stoere poten voor extreme stabiliteit, twee stevige voetsteunen waardoor je urenlang met je vrienden kunt hangen zonder moe te worden en onder elke hoek zijn 2 handige haken om je jas of tas aan te hangen. Daarnaast zijn alle bartafels van NJOJ demontabel, en staan zonder gereedschap binnen een minuut. NJOJ heeft namelijk een uniek kliksysteem ontwikkeld waardoor elke tafel binnen 4 klikken staat.

De bartafels zijn licht van gewicht door het aluminium onderstel. Handig als je hem mee wilt nemen op vakantie, binnen en buiten wilt gebruiken of gewoon om op te bergen.

Gedemonteerd nemen de bartafels van NJOJ nauwelijks ruimte in, en door het lichte gewicht kan iedereen de tafel binnen 1 minuut opzetten en weer demonteren. Voor iedereen die kampt met ruimtegebrek zijn de bartafels van NJOJ Dutch Design een uitkomst.

NJOJ heeft bartafels in buitenkwaliteit met bladen van Siberisch larikshout en douglashout. Als binnenkwaliteit biedt NJOJ ook walnoot, eikenhout en populier aan. De onderstellen worden desgewenst los verkocht zodat men een eigen tafelblad kan monteren.

De NJOJ-bartafel is een uniek en prijswinnend Nederlands ontwerp. Wereldwijd bestaan er geen vergelijkbare tafels. De bartafel is binnen en buiten te gebruiken en oerdegelijk van kwaliteit. Standaard uit voorraad leverbaar in de formaten 60x140x108cm (6 persoons) en 60x180x108cm (10 persoons). Optioneel als eettafel op te zetten en eventueel verrijdbaar met zwenkwielen. Door het gebruik van aluminium in combinatie met dennenhout is de tafel licht van gewicht en tevens een milieubewuste keuze.

NJOJ Dutch Design

NJOJ is gevestigd in Vught houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen en vervaardigen van mooi en praktisch gebruiksmeubilair. Uitgangspunten zijn eenvoud, gebruiksgemak en duurzaamheid. Alle NJOJ-producten worden volledig in Nederland vervaardigd en zijn oerdegelijk van kwaliteit. Maatwerk is mogelijk.

Bezoek onze wederverkopers

NJOJ Dutch Design werkt samen met de interieuradviseurs van Kaja en De Arend. In 9 showrooms in het hele land kan men de bartafels van NJOJ zien en professioneel advies krijgen.

Uiteraard heeft NJOJ zelf ook een fraai ingerichte showroom waar u professioneel advies kunt krijgen.

Meer informatie op www.NJOJ.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *