home Nieuws Nice to Meat groeit door: welkom Noord-Holland en Texel

Nice to Meat groeit door: welkom Noord-Holland en Texel

Oudste horecaslagerij neemt Triple Meat & Specials in Warmenhuizen over

De grootste en oudste onafhankelijke horecaslagerij van Nederland, Nice to Meat, neemt Triple Meat & Specials, de vleesspecialist voor horeca en grootverbruik in Noord-Holland, over. Triple Meat, met dertig medewerkers, is sinds 2008 dé vleesspecialist voor de professionele keuken in Noord-Holland.

Het in Almere gevestigde Nice to Meat, dat dit jaar 127 jaar bestaat, neemt alle klanten van Triple Meat over. Alle werknemers van het Noord-Hollandse bedrijf krijgen een nieuwe baan aangeboden. Triple Meat bedient meer dan honderd klanten, met name in de kop van Noord-Holland.

“In Noord-Holland zien we nog een enorme groeimarkt door het toerisme, dat ook in dit deel van Nederland toeneemt”, aldus Mikel Pouw, directeur van Nice to Meat. “Voor ons betekent de overname dat we in één klap prominent vertegenwoordigd zijn in dit deel van Nederland. We wisten dat Martijn Tros, eigenaar van Triple Meat, om zich heen aan het kijken was naar een professionele partij van een minimaal gelijkwaardig niveau. Martijn is een authentieke vakman. Wij delen de passie voor het ambacht en het bewerken van mooi vlees. Bij ons past Triple Meat perfect in de professionele organisatie van Nice to Meat”.

Martijn Tros, directeur van Triple Meat: “We zijn enorm blij dat we met Nice to Meat klaar zijn voor een volgende stap. In Nice to Meat hebben we een partner gevonden waarbij kwaliteit voorop staat, zowel vakinhoudelijk en met vakkennis, als het uiteindelijke product. Wat dat betreft kunnen we ons geen betere overnamepartij wensen”. Martijn Tros blijft voorlopig verbonden aan de zaak.

De vestiging van Triple Meat in Warmenhuizen wordt eind volgende maand gesloten. De medewerkers krijgen een baan aangeboden bij Nice to Meat. De transportbusjes van het Noord-Hollandse bedrijf gaan ook naar Nice to Meat. Over het overnamebedrag worden geen mededelingen gedaan. Ook de twee succesvolle webshops voor consumenten van Triple Meat gaan mee in de overname: www.onlineslager.nl en www.kerstkalkoen.nl. Die laatste zal in december met een ludieke actie worden ‘heropend’. Triple Meat & Specials zal verder gaan onder de naam Nice to Meat.

Over Nice to Meat

Marktleider Nice tot Meat is de grootste en oudste onafhankelijke horecaslager van Nederland. Hofleverancier van sterrenchefs in heel ons land. Een familiebedrijf met circa 1000 klanten in de top van de markt. Nice to Meat snijdt jaarlijks circa 12 miljoen steaks van ossenhazen, entrecôtes en rib eye’s. Dit gebeurt met circa honderd medewerkers. Nice to Meat bedient o.a. toprestaurants als Vermaat Groep, Inter Scaldes, Rijks Restaurant, Parkheuvel en tophotels als Hotel Okura Amsterdam, Chateau Neercanne, De L’Europe Amsterdam, Conservatorium Hotel, de Hilton Groep en WestCord Hotels. Maar óók succesnummers als Loetje, de Harbour Club, Entourage Group en Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen. Naast Nice to Meat is er ook Nice to Meat International, het importbedrijf waarvan Patrick Pouw eigenaar is. Zij importeren vanuit de hele wereld en verkopen het vlees weer in 23 Europese landen. Mikel Pouw is eigenaar van Nice to Meat, die de enige distributeur is van het exclusieve Japanse Wagyu vlees dat broer Patrick importeert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *