home Nieuws Annulering Noord Hollandse Horeca-beurs 30 en 31 maart in het AFAS stadion

Annulering Noord Hollandse Horeca-beurs 30 en 31 maart in het AFAS stadion

Zoals u gisteren via de diverse media heeft kunnen vernemen, is door de overheid o.a. bepaald, dat er tot 31 maart a.s. geen evenementen meer mogen plaatsvinden waarbij 100 mensen of meer aanwezig zijn.

Als organisator van de Noord Hollandse Horecabeurs hebben wij besloten de beurs in maart te annuleren.

Wij gaan vanuit VHC Jongens BV. de mogelijkheid onderzoeken om de beurs te verplaatsen naar de tweede helft van 2020. Zoals u zult begrijpen is dat echter van veel factoren afhankelijk. Wij hebben hier onder andere te maken met het verdere verloop op het gebied van de verspreiding van het Corona virus, alsook het spelschema en de mogelijkheden van AZ. Mocht het verplaatsen van de Noord Hollandse Horeca-beurs tot de mogelijkheden behoren, dan laten wij u dit spoedig weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *