home Nieuws Restaurant eazie zet de volgende stap op het vega-pad: 8,5 miljoen nieuwe vegetarische combinaties bij beste fastservice formule van Nederland!

Restaurant eazie zet de volgende stap op het vega-pad: 8,5 miljoen nieuwe vegetarische combinaties bij beste fastservice formule van Nederland!

Explosieve uitbreiding vegetarische keuzes

Met de introductie van haar vegetarische kipstukjes heeft healthy food restaurant eazie onlangs een unieke vleesvervanger aan haar assortiment toegevoegd, die voor velen niet van echte kip te onderscheiden is. 

Door het toevoegen van vegetarische kipstukjes aan het assortiment, is bij eazie het aantal variatiemogelijkheden voor vegetarische gerechten met 8,5 miljoen* opties gestegen. Naast de vaste gerechten op het menu biedt eazie namelijk de mogelijkheid om zelf je ingrediënten te kiezen. Maar liefst 80% van de gasten stelt op deze manier zijn of haar gerecht samen. Hierbij heeft men naast vegetarische kip ook de keuze uit omelet, tofu, 17 verschillende verse groenten, 6 vegetarische sauzen (waarvan 5 veganistisch), 7 soorten quinoa, rijst en noedels, en maar liefst 7 verschillende toppings.

Nationale Week zonder Vlees

Eazie ondersteunt de boodschap van de Nationale Week zonder Vlees en haar Vegetarische Restaurantweek. Om vegetarische gerechten op een laagdrempelige manier beschikbaar te maken voor een breed publiek heeft eazie een speciale seizoensspecial geïntroduceerd. Mét de vegetarische kip, 260 gram groenten én de prijswinnende tikka masala saus van eazie. In het restaurant te bestellen voor 7 euro. Bezorging is ook mogelijk.


Niet van echt te onderscheiden

Shunli Huang, mede-eigenaar van eazie vertelt: “Iedereen kan bij eazie terecht voor een lekkere gezonde maaltijd. Ook voor vegetariërs en veganisten hadden wij al een breed assortiment. Maar we wilden graag iets toevoegen waardoor het voor mensen die normaal tijdens het uit eten gaan kiezen voor vlees een kleinere stap is om vegetarisch te gaan eten. Wat we niet hadden verwacht, was dat onze vegetarische kip zo erg lijkt op echte kip dat vegetariërs deze tijdens de eerste proeverij niet durfden te eten! Toen wisten wij dat we het juiste product hadden gevonden.”  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *