home Nieuws Deskify is dé duurzame oplossing voor veilig werken met coronamaatregelen

Deskify is dé duurzame oplossing voor veilig werken met coronamaatregelen

Hoewel de natuur op sommige gebieden wordt gespaard, zorgen de huidige coronamaatregelen voor een enorme run op wegwerpplastic. Van kassaschermen tot bureauafscheidingen en informatieborden: wegwerpplastic wordt op allerlei manieren ingezet om verspreiding van het virus tegen te houden. Om de groei van wegwerpplastic te verminderen, lanceert Deskify dé duurzame oplossing voor veiliger werken in de anderhalve meter samenleving. “Met slimme pop-up wanden gemaakt van gerecyclede petflesjes, willen we laten zien dat duurzaam ondernemen niet onmogelijk en júist belangrijk is in tijden van crisis.”, Ronald Hagenstein, bedenker Deskify en oprichter Viltr.

Het nieuwe normaal
Anderhalve meter afstand houden is de nieuwe norm. Hoewel het nog niet zeker is hoe deze samenleving er precies uit komt te zien, vraagt deze maatregel om slimme oplossingen op de werkvloer. Schermen van (wegwerp)plastic dragen echter niet bij aan een goed milieu. Daarom maakt Deskify pop-up wanden van gerecycled PET-vilt. Naast bewijzen dat duurzaam ondernemen niet onmogelijk is tijdens deze coronacrisis, toont Deskify ook dat werken in de huidige samenleving alles behalve saai hoeft te zijn. Deskify kan in diverse formaten, kleuren en ontwerpen worden geproduceerd. Petflessen krijgen een tweede leven én kantoorruimtes krijgen een sfeervolle uitstraling met een persoonlijke touch. Deskify kan worden toegepast op élk formaat bureau en voor alle mogelijke kantooropstellingen. Bekabeling of andere obstakels zijn geen probleem. De verschillende panelen zijn zo ontworpen dat eenieder ze makkelijk in elkaar kan schuiven. Gereedschap is overbodig. Het bijkomend voordeel is dat het materiaal een geluiddempend karakter heeft. Ideaal voor grote werkplekken, kantoortuinen of horecagelegenheden.


Over Deskify
Deskify is het nieuwste product van Viltr. Viltr draagt bij aan een schonere wereld en verdere verduurzaming van de samenleving met unieke, duurzame designs. Door het gebruik van gerecyclede petflessen, krijgt plastic een tweede leven. Zolang Viltr petflessen ziet rondzwerven in de natuur, geeft dit haar alleen maar meer motivatie om meer unieke producten, zoals Deskify, te ontwikkelen. www.deskify.nl  

Het Rotterdamse drietal
Ronald Hagenstein behaalde een plaatsing in FD Jonge Talentlijst 2020. Dit plekje kreeg hij natuurlijk niet voor niets. Hij startte onder anderen Viltr: het bedrijf waar Deskify onderdeel vanuit maakt. Samen met samenwerkingspartner Marc Reijm behaalde hij eerder – met een andere duurzame onderneming OTFLOW – een finaleplek voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs, een plek in de KVK Innovatie Top 100, won de Rotterdamse Ondernemersprijs 2019 in de categorie Nieuwe Helden en werd winnaar van het Start-up Funding Event 2019. Niels Frenk is de CEO van Viltr en maakt het Rotterdamse drietal compleet. Niels zorgt er mede voor dat Viltr groeit en zich ontwikkelt met nieuwe producten voor diverse branches. Hij is het aanspreekpunt voor klanten en door zijn achtergrond als hospitality coach zorgt hij voor optimale service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *