ViVo bakwand met transferfrituur

  Versneld voor- en afbakken Om het voorbakproces te vereenvoudigen is de transferfrituur voor de ViVo ontwikkeld. Hiermee speelt Hakvoort Professional in op de nog altijd groeiende trend van de verse friet. Met een voorbakcapaciteit van 10 kg per charge wordt het voorbakproces aanzienlijk versneld. Daarnaast is de transferfrituur geschikt voor grote horecagelegenheden om eenvoudig …

Online platform ‘KEDAI’ geeft foodondernemers hun onafhankelijkheid weer terug

Nieuw online platform Kedai (Kedai betekent winkel) geeft fastfood- en bezorgrestaurant ondernemers hun onafhankelijkheid weer terug. Het platform biedt, anders dan de huidige aanbieders, een model waarbij deze ondernemers deels eigenaar kunnen worden van het platform. De afhankelijkheid van grote foodplatformen is voor de kleine ondernemer in de afgelopen jaren steeds groter geworden en de …

Johnny’s Burger Company opent vestiging in hartje Tilburg

Gratis ‘American Style’ burgers voor nieuwe stadsgenoten op 9 december Op woensdag 6 december opende de snelgroeiende hamburgerzaak Johnny’s Burger Company stilletjes een nieuwe vestiging in het bourgondische Tilburg. De 19de vestiging van de Amerikaans georiënteerde hamburgerzaak vindt zijn standplaats op het bekende Pieter Vreedeplein en wordt gerund door franchiseondernemers Evren Bal en Janey Timar. …

Nieuwe vestiging De Beren opent haar deuren in Schiedam

Horecaketen De Beren opent 32ste restaurant op complex Schieveste Op vrijdag 8 december opent in Schiedam een nieuwe vestiging van horecaketen De Beren. Het restaurant bevindt zich op de locatie Schieveste, een vernieuwd complex tussen station Schiedam-Centrum en de A20. Door de centrale ligging leent het restaurant zich uitstekend voor een complete avond uit. Franchisenemers …

Bellavita Expo kondigt sterren line-up aan op Horecava 2018

Bekroonde chef-koks, sommeliers en experts laten het beste van Italië zien Bellavita Expo Amsterdam heeft de namen bekendgemaakt van de top chef-koks en sommeliers die op de Horecava hun kunsten gaan vertonen. Zij verzorgen masterclasses, demonstraties en lezingen over de nieuwste culinaire trends in Italië. De expo is te bezoeken tijdens de eerste drie dagen …

Hilton Amsterdam Airport Schiphol wint International Hotel Awards

Het iconische hotel met het spraakmakende design en uitstekende service valt wederom in de prijzen Hilton Amsterdam Airport Schiphol heeft de award voor “Best Airport Hotel The Netherlands” en “Best Large Hotel The Netherlands” gewonnen. Elk jaar rijkt de International Hotel Awards verschillende prijzen uit aan hotels die uitblinken in hun vakgebied. Hotels die meedoen …

Vineyard Catering eerste partycateraar met een gouden Green Key certificering

Vineyard Catering heeft op 27 november als eerste partycateraar in Nederland een gouden Green Key certificering gekregen. “Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op …

Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018 bekend

SVH heeft namens de Commissie Beste Leerbedrijf Horeca woensdag 6 december de top 3 van de wedstrijd bekendgemaakt. De drie kanshebbers die de strijd verder aangaan om de titel ‘Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018’ zijn: Hotel Okura Amsterdam, Italian bar-bistro City Hall Leiden en Het Hooihuis in Roosendaal. Het niveau van de top 3 leerbedrijven moet …

Golden Tulip introduceert nieuw stijlicoon

Onlangs heeft Golden Tulip een nieuw stijlicoon in al haar Golden Tulip hotels geïntroduceerd: de tandem. Hiermee biedt Golden Tulip haar gasten de kans om nog meer uit hun verblijf te halen door de typisch Nederlandse fietscultuur op een unieke manier zelf te beleven. De tandem is een internationale actie maar is nu al in …

Deliveroo vraagt politiek om passende wetgeving voor platformeconomie

Deliveroo dekt al haar freelance riders voor aansprakelijkheid, schade en ongevallen tijdens hun bezorgdienst. Bovendien kunnen alle freelance riders kiezen uit twee opties: ze kunnen hun inkomsten als zzp’er ontvangen of besluiten hun inkomsten als loon te laten uitbetalen via een derde partij. Daarover worden dan alle sociale premies betaald, en krijgen ze de bijbehorende …